Selçuklu Kongre Merkezinde 18-19-20 Kasım tarihlerinde düzenlenen Savunma Sanayii ve Tedarikçi buluşmalarının teknoloji sponsorluğunu Armiya Teknoloji yaptı. Yerli savunma sanayii için zırhlı araç üreticilerinden, silah/tüfek üreticilerine, malzeme tedarikçilerinden yazılım firmalarına kadar tüm savunma sanayi sektörünü bir araya getiren Savunma Sanayi ve Tedarikçi Buluşmaları etkinliği 3 gün sürdü.

Etkinlikte ulusal ölçekte büyük birçok marka yer aldı ve ürünlerini sergilediler. Vatandaşlar ve iş dünyası tarafından yoğun ilgi gören etkinlik, 3 günde 15 bine yakın ziyaretçiyi ağırladı. Bu yoğun ilgi gören etkinliğin giriş ve çıkışlarını Armiya Teknoloji, turnike sistemleri ile denetledi.

Covid-19 tedbirlerine uygun olarak düzenlenen etkinliğin girişinde HES kontrolünü de yine Armiya Teknoloji HESAÇ uygulaması ile gerçekleştirdi. Armiya Teknoloji Genel Müdürü Ali İhsan TUĞ, "Değişen Teknoloji Dünyası" başlıklı bir sunuş yaptı. Dinleyicilere Big Data, MES, ERP ve DEFOG ile ilgili bilgiler verdi ve Armiya Teknoloji'nin büyüyen ürün gamını ve yeni projelerini anlattı.  Sunuşa çok sayıda firma yetkilisi ve ziyaretçi katıldı. Selçuklu Kongre Merkezinde 3 gün boyunca süren etkinlikte Armiya Teknoloji’nin standını birçok iş insanı ve yönetici ziyaret etti.

Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü, MÜSİAD Konya Başkanı Mehmet Hilmi Kağnıcı, BÜSAN Başkanı Hıfsı Soydemir, Konya Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hamurcu ve KOP Başkanı Mahmut Sami Şahin de ziyaret eden yöneticiler arasındaydı.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim