Konya’nın Beyşehir ilçesinde sosyal belediyecilik alanında tarihi bir adıma daha imza atılıyor. Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’ın ilçeye kazandırma sözü verdiği Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi projesinde beklenen inşaat çalışmaları resmen başladı. İş makinelerinin sahaya girmesiyle birlikte yükselmeye başlayan dev tesis, ilçedeki önemli bir eksikliği giderecek.

Kırmızı Ve Beyaz Modern Son Dakika Haberleri Youtube Küçük Resmi 2026 08 20T134838.600

“144 KİŞİLİK KAPASİTESİYLE HİZMET VERECEK”

İnşaat sahasında başlayan hummalı çalışmaların ardından açıklamalarda bulunan Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Beyşehir için verdikleri sözleri tek tek hayata geçirmenin gururunu yaşadıklarını belirtti. İlçede bugüne kadar böyle bir tesisin bulunmadığına dikkat çeken Başkan Bayındır, 144 kişilik kapasiteye sahip olacak merkezin, yaşlıların huzur ve güven içerisinde hayatlarını sürdürebilecekleri son derece kıymetli bir eser haline geleceğini dile getirdi.

“BU PROJE BÜYÜKLERİMİZE OLAN GÖNÜL BORCUMUZDUR”

Projenin sadece bir mimari yapıdan ibaret olmadığını vurgulayan Belediye Başkanı Adil Bayındır, bu merkezin vefanın, merhametin, emeğe saygının ve büyüklerle olan gönül bağının bir simgesi olacağını kaydetti. Bir zamanlar kurdukları hayallerin bugün somut bir şekilde yükseldiğini görmekten tarif edilemez bir mutluluk duyduğunu belirten Bayındır, hem devlete hem de Beyşehirli vatandaşlara verdikleri sözü tutmanın huzurunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.

Kırmızı Ve Beyaz Modern Son Dakika Haberleri Youtube Küçük Resmi 2026 08 20T134848.382

Konya’da modaya yeni bir soluk: Senna Butik!
Konya’da modaya yeni bir soluk: Senna Butik!
İçeriği Görüntüle

EMEĞİ GEÇENLERE VE HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR

Projenin hayata geçirilme sürecinde katkı sunan herkese şükranlarını sunan Başkan Bayındır, eserin ortaya çıkmasında emeği bulunan tüm yetkililere, destek veren hemşehrilerine ve katkı sağlayacak hayırseverlere gönülden teşekkür etti. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak merkezin büyüklerin hizmetine açılmasını temenni eden Bayındır, projenin tüm Beyşehir’e ve bölge halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Muhabir: Tülin Şeker