Aydoğdu Mahallesi Kurtuluş Hemzemin Geçidi’nde dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda bir kişi hayatını kaybetti. Haydarpaşa-Adana seferini yapan Makinist Osman K. yönetimindeki 11126 sefer sayılı yolcu treni, Kurtuluş Hemzemin geçidine yaklaştığı sırada rayların üzerinde olduğu ileri sürülen bir kadına çarptı. Kaza sonrası talihsiz kadın yaklaşık 100 metre sürüklenerek olay yerinde feci şekilde yaşamını yitirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler kadının hayatını kaybettiğini belirlerken kimliği konusunda bir bilgiye ulaşamadı.
Polisler çevrede yaptığı uzun araştırmanın ardından hayatını kaybeden kadının 25 yaşındaki Seyhan Çiçek’e ait olduğunu belirledi. Olayın meydana geldiği sırada olay yerinde bulunan görgü tanıklarından Hasan K. polise verdiği ifadesinde, “Tren hızla gelirken genç kadın bir anda rayların üzerine çıkarak kollarını açtı ve hızla gelen trenin önüne atladı. Kadının atlaması üzerine tren uzun süre fren yaptı ama duramadı” dedi.
Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından genç kadının cenazesi otopsisi yapılmak üzere Numune Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Kazadan sonra makinist Hasan K. ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken Haydarpaşa-Adana seferini yapan tren ise uzun bir aradan sonra yeniden yoluna devam etti.
İbrahim Şahin
 
Editör: TE Bilişim