YARALI HALDE SOKAĞA ÇIKIP YERE YIĞILAN ŞAHIS, BAŞKA BİR VAKAYAGİTMEK İÇİN YOLDAN GEÇEN SAĞLIK EKİPLERİ TARAFINDAN FARK EDİLDİ

KONYA (İHA) - Konya'da kadın meselesi yüzünden çıktığı iddia edilenkavgada silahla 4 yerinden vurularak ağır yaralanan 41 yaşındaki şahıs,ameliyat masasında 6 saat yaşam mücadelesi verdi.
Olay, saat00.30'da merkez Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi Şehit Erkan ÖzbalcıSokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir bayan arkadaşınınkaldığı eve giden Burhanettin P. (41) ve bir süre sonra aynı evearkadaşı Hikmet D. ile birlikte gelen Halil S. arasında kadın meselesiyüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine çıkankavgada, Burhanettin P., Halil S. tarafından sırtından ve göğsündenolmak üzere 4 yerinden kurşunlanarak ağır yaralandı. Olaydan sonra evden kendi çabalarıyla sokağa çıkan Burhanettin P., o sırada ambulanslabaşka bir vakaya giden sağlık görevlileri tarafından yerde yatarken fark edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı şahıs, Konya NumuneHastanesi'ne kaldırıldı. Durumunun ağır olması nedeniyle geri döndürmeservisinde müdahalesi yapılan Burhanettin P., daha sonra ameliyataalındı.
Yaklaşık 15 ünite kan verilen ve 6 saat süren ameliyatınardından yoğun bakım servisine yatırılan Burhanettin P.'nin hayatitehlikeyi atlatamadığı bildirildi.
Olaydan sonra yanında bulunanarkadaşı Hikmet D. ve ismi öğrenilemeyen bir kadınla birlikte otomobilebinerek kaçan şüpheli Halil S., bir ara Yeni İstanbul Caddesi'ndepolisler tarafından fark edildi. "Dur" ihtarına uymayarak kaçmayısürdüren şüpheliler, polislere izini kaybettirmeyi başardı.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis, kaçan şüphelileri yakalamaya çalışıyor.
Editör: TE Bilişim