Konyaspor sahasında Antalyaspor’u 1-0 mağlup ederken, hafta başında 30 bin taraftar diye yola çıkılmıştı. Taraftarın stadyumda olması adına ciddi bir kampanya yürütüldü ama maalesef yine 7000 taraftarda takılıp kaldık. Yalnız taraftarın coşkusu ayakta alkışlanmalıydı gerçekten. Taraftarımıza teşekkürlerimizi iletmeden geçmemek lazım. Maçın ilk 30 dakikası geçtiğimiz haftalardaki gibi yine çok tutuktuk. Antalya adeta 10 kişiyle savunma yaparak etten duvar ördü kalesine. 30’dan sonra kısmen daha rahat bir oyun oynadık. Atağa çıkarken kaptırılan toplar kalemize dönmesiyle sarı kartlarla sonuçlanan faullerle çok tehlike oluşturmadan Antalyaspor’u durdurmayı başardık. Antalyaspor maçında kazanmak 3 puan ötesinde, geçtiğimiz yıllarda kümeye diyen Antalya taraftarına önemli bir cevap olacaktı. Onur meselesi haline gelmişti. 2. yarıya Mpoku ile başlayan temsilcimiz topa sahip olmayla beraber seyir zevki klasikleşen güzel oyunumuzu yine sahaya koymaya başladık.

Pozisyonlar üreten takımımız diğer değişikliklerle daha da rakip kaleyi zorladı. 70.dakikada gelen değişiklikler tam yerindeydi. 90+2’de gelen Ahmed Hassan’ın nefis pasıyla Endri Çekici’nin muhteşem golü 3 puanın dahası ve Antalya’ya verilen güzel cevap çok da güzel oldu. Bu galibiyetle 2.liğimiz perçinlemiş oldu. 3 parentez açmak istiyorum.

Murat Kurum bakanımız tribünde yerini aldı. Tam bir Konya sevdalısı Konyaspor sevdalısı. Konya’mız da bakanımızı bağrına bastı. Anons edilmesiyle tüm tribünlerde coşku oluştu. Büyük şansımız bakanımızdan Allah razı olsun.

Diğer bir başlık İlhan hoca, değişiklikleri öyle isabetli yaptı ki kapanan Antalyaspor’dan üç puanı alıp söktü adeta. Saha kenarında oyuncularla diyaloğu görmeye değer gerçekten muhteşem bir diyalog ortamı oluşturmuş. Saha içinde oyuncuların paslarda ulaşmamasında bile birbirleriyle diyaloğu bu başarının altında yatan ortamın nasıl en üst düzeyde olduğunu gösteriyor. Teşekkürler ilhan hocam.

Üçüncü başlığım Arda Kardeşler ve ulusal basın. Hakem tüm kararlarını Antalyaspor’dan yana kullandı. Kendimi deplasmanda gibi hissettim hakem kararlarında. Ulusal basın kendi emekleriyle sınırlı maddi imkanlarla 2. olan evinde hiç yenilmemiş, ligin en çok gol atan takımlarından olan Anadolu Kartalı’mızı bu haftada pas geçti. Çok enteresan. Yahu seyir zevki var, gol var, emek var, başarı var. Tek suçu Konyaspor mu olmak, siz bilirsiniz. Biz kendimize yeteriz. Ama bu kaliteden tüm sporseverleri mahrum etmek de sizin eksikliğiniz. Her neyse.

Takımımız emin adımlarla yolunda ilerliyor. Başarısının tesadüf olmadığını herkese göstermeye devam ediyor. Rabbim başarılarımızın daim eylesin. Sağlıklı günler dilerim.