Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Karatay Termal 1922 Konyaspor’da moraller üst düzeyde. Son 4 maçta çıkışa geçen Yeşil-Beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası’nda da Alay’ı eleyerek bir süt tura yükseldi. Alınan başarılı sonuçlardan sonra 1922 Konyaspor’da yüzler gülüyor.Karatay Termal 1922 Konyaspor, önceki gün alınan Altay galibiyetinin ardından ligin 9. haftasında sahasında oynayacağı Serik Belediyespor maçı hazırlıklarına da bugün başlayacak. Son haftalarda başarılı bir performans sergileyen Yeşil-Beyazlı ekipte morallerin de üst düzeyde olduğu gözlemlendi. Lige istediği başlangıcı yapamayan ancak sonrasında toparlanan Yavru Kartal, bu çıkışını da sürdürmek istiyor. Ziraat Türkiye Kupası’nda da 4. Tura yükselen 1922 Konyaspor, son 3 maçtaki başarısını genele yaymanın peşinde.

OYUNCULARIN PERFORMANSI YÜKSELDİ

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor’da takım olarak futbolcuların performansı da yükselişe geçti. Yeşil-beyazlılarda hücumda oynayan futbolcular takıma katkı vermeye başlarken savunma anlamında da sertlik arttı. Yavru Kartal’da Ege Özkayımoğlu ve Doğan Can Gölpek’in son haftalardaki çıkışı oyuna yansırken bu savunmada oynayan Can Demir Aktav, Seydi Kayasoy ve Celal Hanalp’ın da performansları takımı çıkışa geçirdi. Bayburt İl Özel İdare karşılaşmasında takımın sağ beki Celal Hanalp’ın gol atması ekstra katkı olarak göze çarparken Seydi ve Can Demir’in savunma anlamında performansı ise gelecek haftalar için umutlandırdı.

4 FARKLI FUTBOLCUDAN SKORA KATKI

Karatay Termal 1922 Konyaspor’da 4 futbolcu bu sezon oynanan 9 maçta skora katkı yaptı. Yeşil-beyazlılarda ligde oynanan 8 maçta Ekrem Kayılıbal, Celal Hanalp, Doğan Can Gölpek ve Ege Özkayımoğlu gol sevinci yaşadı. Ekrem Kayılıbal ve Celal Hanalp birer kez gol atarken, Doğan Can Gölpek 2, Ege Özkayımoğlu’da 4 kez fileleri havalandırdı. Ziraat Türkiye Kupası’nda Altay ile oynanan karşılaşmada ise takımın gollerini atan Doğan Can Gölpek bu sezon üçüncü golüne ulaşırken, Ege Özkayımoğlu’da beşinci golüne ulaştı.

HEDEF PLAY-OFF

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezona Play-Off hedefiyle başlayan ancak ligdeki ilk 5 karşılaşmada bekleneni veremeyen 1922 Konyaspor’da rota adeta yeniden oluşturuldu. İlk 5 haftalık performansıyla hayal kırıklığı yaratan Yavru Kartal, son 4 maçtaki performansıyla yeniden umut verdi. Hedefin Play-Off’lar olduğu Karatay Termal 1922 Konyaspor, iyi oyununu sürdürmek istiyor. 9. haftada ligin güçlü ekiplerinden Serik Belediyespor’u ağırlayacak olan Yeşil-Beyazlılar, rakibini yenmesi durumunda ön plana çıkacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim