TFF 3.  Lig 1. Grupta heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Alt sıralardan kurtulmak isteyen temsilcimiz 1922 Konyaspor TFF 3. Lig 1. Grup 27. hafta maçında çok kritik bir maça daha çıkacak. Teknik Direktör Hakan Ünal yönetiminde çalışmalarını hafta içi boyunca sürdüren yavru kartallar, hazırlıklarını tamamlayarak taktik çalışmalar üzerinde durdu. Fiziki açıdan 1922 Konyaspor Yeni Mersin İdman Yurdu maçına tamamen hazır hale geldi.

İYİ YERDE BİTİRMEK İSTİYOR

Ligde çıkış yakalamak isteyen ve üst sıralara tırmanma hedefinde olan 1922 Konyaspor, geriye kalan haftalarda ise 26 maçta 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı. Rakip filelere toplamda 29 gol atan yeşil beyazlılar, kalesinde ise 39 gol gördü. Yavru Kartalların 30 puanı bulunuyor. Ligde ise 12. sırada yer alıyor.

MERSİN EKİBİ ŞAMPİYONLUĞA OYNUYOR

1922 Konyaspor’un karşılaşacağı Yeni Mersin İdman Yurdu’da TFF 3. Lig 1. Grupta ligde şampiyonluk mücadelesi veriyor. Ligde ilk sırada yer alan Mersin ekibi, Konya’dan galip gelmenin planlarını yaparken, yeşil beyazlılar bu maçta ciddi bir reaksiyon göstermesi bekleniyor. Mersin ekibinin ligde 53 puanı bulunuyor. Yeni Mersin İdman Yurdu, geriye kalan haftalarda 15 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

HAKEM BELLİ OLDU

TFF 3.Lig 1.Grup 27. Haftasında, 8 Nisan Cumartesi günü saat 15.00'da Yeni Mersin İdman Yurdu ile oynayacağımız maçı İzmir bölgesi hakemi Levent Balcı yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri Mustafa Burak Dilitatlı ve Ali Cem Zorbay olacak. Yeşil Beyazlı taraftarların maça ilgi göstermesi bekleniyor.

SAMET AKTAŞ

Editör: TE Bilişim