TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz 1922 Konyaspor, geçtiğimiz günlerde Sivas 4 Eylül’ü 2-0’lık net bir skorla mağlup ederek ligde çok uzun bir aradan sonra galip gelmeyi başarmıştı. Teknik Direktör Bekir Mehtap önderliğinde ligde 3 puanla tanışan 1922 Konyaspor, geriye kalan haftalarda ise en iyi performansı sergilemeye çalışacak.

TAKIMA MORAL OLDU

Bu sezon başında yaşanan mağlubiyetler ve kötü sonuçlar nedeniyle alt sıralara demir atan 1922 Konyaspor’da alınan kritik galibiyet camiada ise büyük sevinç oluşturdu. İlk defa alınan galibiyet teknik heyet ve oyunculara büyük moral kaynağı oldu. Genç oyuncular bu moralle sonraki maçlara daha iyi motivasyon olabilmenin hesaplarını yapıyor.

ALT SIRALARDAN KURTULMAK İSTİYOR

Konyaspor Recep Kum'u unutmadı Konyaspor Recep Kum'u unutmadı

Teknik Direktör Bekir Mehtap, yönetiminde Konyaspor 12 maçta 1 galibiyet aldı. Rakipleri ile 2 defa berabere kalan 1922 Konyaspor, sahadan 9 defa ise yenilgiyle ayrılan taraf oldu. Rakip filelere 3 gol atan 1922 Konyaspor, kalesinde ise yediği 16 gole engel olamadı. Yeşil beyazlıların eksi 13 averajı bulunuyor.  1922 Konyaspor topladığı 5 puanla ligde 13’üncü sırada kendine yer buldu. Takım alt sıralardan kurtulmak istiyor.

SAMET AKTAŞ

Editör: Samet Aktaş