YÜRÜYECEKS(E)N MİLLET YÜRÜYECEK ARKANDAN

KILIÇDAROĞLU'nun başlattığı şu adalet yürüyüşü var ya . Gülüyorum doğrusu. CHP'ye yakın medya organlarının haberlerinde binlerce kişidenbahsediyorlar abartarak. Ama  öyle binler falan yok. Bu bize Kılıçdaroğlu'nun kendi teşkilatlarını bile organize edemediğini gösteriyor. Partisinin Gençlik kollarını, kadın kollarını,tüm il ve ilçe teşkilatlarını tam manasıyla koordine etmiş olsaydı durum daha farklı olabilirdi. Bunun yanına  Tayyip ERDOĞAN düşmanları ve kendi yandaş STK'larını da eklediğimiz zaman bir zamanlardaki  o meşhur ''CUMHURİYET MİTİNGLERİ'' tarzında daha kalabalık bir topluluğu yanında bulabilirdi elbet.

Bir yürüyüşü başlatmak için önce inanmışlık olmalı, dava olmalı amaç olmalı ki; insanlar size inanıp gelsinler arkanızdan. Kılıçdaroğlu' na daha kendi partisi bile tam manasıyla inanmış değil ki. Parti içi muhalefet  adeta on parçaya bölünmüş durumda. 

249 şehidimizin ve 2193 gazimizin olduğu, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ve Meclis binasının, Genelkurmay Başkanlığının, MİT ve Özel Harekât binalarının bombalandığı 15 Temmuz ihanet kalkışması karşısında bile en ufak bir tepki göstermeyen, bırakın tepki göstermeyi belediye başkanının evinde saklanan  Kılıçdaroğlu'na kim inanır ki?

Öyle bir yürüyüş olmalı ki şairin dediği gibi ''yürüyeceksin millet yürüyecek arkandan!'' 

Bazen kendi kendime önyargılı olmayayım, daha derin bir analiz edeyim falan diyorum Kemal Kılıçdaroğlu  ile ilgili. Ama gün geçmiyor ki  bir gaf daha yapmasın. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ''kontrollü darbe '' yapmakla suçlaması en son gafıydı herhâlde. Bu darbeyi gerçekten Sayın Cumhurbaşkanı'nın yaptığını değil düşünmek hayal bile etmem mümkün değil. Allah muhafaza gerçekten böyle olduğunu varsayacak olursak bir neticeye ulaşmamız pek mümkün görünmüyor. Sayın Cumhurbaşkanımız kime karşı ve neden yapsın ki böyle bir şeyi? İktidara ulaşmak için mi?  Yoksa 2002 'den beri girdiği her seçimden  başarasını rekor bir şekilde katlayarak başarıyla çıktığı için mi? Neden ?

Şimdiye dek Kılıçdaroğlu başta olmak üzere muhalefetin ''Erdoğan tonlarca altınla yurt dışına kaçacak …'' ve buna benzerkehanetlerinin her birininhüsranla sonuçlanması ana muhalefete karşı güveni her geçen gün bir daha zedelemekte. MHP lideri Sayın Bahçeli'nin ''akılsız başın cezasını ayaklar çeker '' açıklaması  bunu doğrular cinsten .Ayrıca sayın Bahçeli'yi gönülden tebrik etmeli. MHP 'nin başına geldiği günden beri elinde  binlerce insanı sokağa dökecek imkanı olmasına rağmen  her defasında milli bir duruş sergilemiş alevlenen insanlara bile hep itidali tavsiye ederek siyasetin sokaklarda değil meclis çatısı altında yapılması gerektiğini her defasında vurgulamıştır. En son 15 Temmuz'daki sergilediği milli duruş  asla unutulmaz.

 Bütün bunlar olurken Türkiye hızla büyümeye devam ediyor.TÜİK verilerine göre 2017 ilk çeyrek büyüme oranlarını incelediğimizde Türkiye, içerde ve dışarda  oynanmak istenen onlarca oyuna rağmen % 5'lik büyüme oranıyla dünyanın ilk beşi arasında Çin ve Hindistan'dan sonra üçüncü sırada yer almayı başardı. Bu tablolar bizi oldukça sevindirirken Türkiye'nin 2023 hedeflerine uçarcasına gittiğini görüyoruz.  Yarınlara daha umutla bakmak, geleceğimize aydınlık daha müreffeh Yeni bir Türkiye bırakmak için birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde daha çok çalışmalı ve her ne olursa olsun inancımızı asla yitirmemeliyiz. Merhum Üstad Necip Fazıl'ın ne güzel söylemiş ;

Yarın elbet bizim, elbet bizimdir

Gün doğmuş, gün batmış ebed bizimdir.

Haftaya görüşmek üzere. Selam ve dua ile