Yunak ilçesinde Sağlık Bakanlığının son atamasıyla Yunak Devlet Hastanesine ataması gerçekleştirilen iç hastalıkları Uzm. Dr. Özlem Alkan görevine başladı. Yunak Hacı İzzet Baysal Devlet Hastanesine atanan İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzmanı Dr.Özlem Alkan görevine başladı. Sağlık Bakanlığı Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası ile Yunak Devlet Hastanesine yeni atanan İç Hastalıkları Uzmanı Alkan, hastanede poliklinik hizmeti vermeye başladı.

Aslen İstanbul Kadıköy doğumlu olan Uzm. Dr. Özlem Alkan’ın Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduğu, uzmanlığını ise Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladığı öğrenildi. Evli ve bir çocuk annesi olan Dr. Özlem Alkan, “Buraya atanıp göreve başladığım için çok mutluyum. İnsanları da sıcakkanlı ve samimi. İnşallah imkanlarımız dahilinde faydalı olmaya çalışacağız” dedi.

Yunak Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hikmet Akbulut, Yunak Devlet Hastanesi'nde iç hastalıkları uzmanının göreve başlamasıyla bölge için eksikliği hissedilen bir branşın hizmet vermeye başladığını ve hekim kadrosunun daha da güçlendiğini kaydetti.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim