Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş ve üstü ilçe sakinlerine alışveriş malzemeleri ve  temel gıda ihtiyaçlarını eliyle teslim etti.  Kızılcalar Mahallesi Birlik Sitesinde ikamet eden Hüseyin Koç'a Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  alışveriş malzemelerini kendisi  götürerek evde kaldıkları için teşekkür etti.  Koronavirüs salgınına karşı Seydişehir Belediyesi önlemleri artırıyor. 65 yaş ve üstü kişilere getirilen sokağa çıkma yasağı nedeniyle Seydişehir Belediyesi de ileri yaştaki vatandaşlar için seferber oldu.

İhtiyaçlarını teslim ettiği  Koç ailesi ile sosyal mesafeyi koruyarak sohbet eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Bu tedbirler sizin sağlığınız için önemli. Bu noktada Kaymakamlık, Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma ve biz belediye ekipleri elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Arkadaşları arayarak siparişte bulunmuşsunuz. İhtiyaçlarınızı aldık. Halinizi hatırınızı sorayım istedim. Herhangi bir eksiğiniz olursa yine haber edin. Bolca dua edin Allah sizlerin duasını kabul eder. İnşallah bu sıkıntılı dönemi birlikte atlatacağız" dedi.

Çalışmaların büyük bir titizlikle yürütüldüğünü dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Yeni tip koronavirüs (COVID-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin büyük kısmı 65 yaş ve üzerindeki büyüklerimiz.  İlçemizde yaşayan ileri yaştaki sakinlerimizi korumak için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Seydişehir Belediyesi, bu zor günlerde her adımda, büyüklerimizin yanında olmayı sürdürecek” şeklinde konuştu.

Ayrıca Başkan Mehmet Tutal sosyal medya hesabında “Büyüklerim; anne, baba, dede ve ninelerim. Geçmişle gelecek arasında köprü olan çınarlarımız, evlerimizin bereketi, dua kapılarımız. Biz sizlerden aldığımız edep ve terbiye ile yetiştik. İstiyorum ki, çocuklarımız, torunlarımız, gelecek nesillerimiz sizlerle büyüsün. Bu zorlu süreci sizlerin duası ile hep birlikte atlatacağız. Onun için lütfen #EvdeKal” mesajını paylaştı.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim