Konya’nın en eski vakıflarından Türk Anadolu Vakfı olağan genel kurulu yapıldı. Genel Kurulda uzun yıllar Tük Anadolu Vakfı'nda başkanlık görevini sürdüren Mustafa Yayla yeniden yönetim kurulu başkanlığına yeniden seçildi.

Türk Anadolu Vakfı 2018-2019 yılı olağan genel kurulu toplantısını Uluırmak Nuraniye Kur’an kursu toplantı salonunda gerçekleştirdi. Mustafa Yayla genel kurulda yaptığı konuşmada vakfın çalışmaları ile ilgili bilgiler vererek “1951 yılında Rahmetli Hacı Veyiszade Hocamızın gayretleriyle temeli atılan vakfımız, 69 yıldır din hizmetleri yanında sosyal ve kültürel alanda da çalışmalarını sürdürmektedir. Kurulduğumuz günden bu tarafa birçok projeye imza attık. Kuruluşundan bu yana bağışları ile bizlere destekte bulunanlara ve  emeği geçen tüm yönetim kurulu üyelerimizin ahirete göçenlerine rahmet, hayatta olanlarına hayırlı uzun ömürler dilerim. Eğitim faaliyetrimiz, sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz bundan sonra da Allah’ın izni ile kesintisiz devam edecektir.

Genel kurulda Vakıf Asil Üyeliklerine Mustafa Yayla, Mehmet Ali Atiker, Erol Küçükbakırcı, Mithat Koçak, Mithat Büyükalim, Mustafa Fil, İsmail Doğru, Doç. Dr. Ali Öge, Süleyman Koncagül; yedek üyeliklere ise Çetin Soydemir, Ahmet Uyan, Mehmet Helvacıoğlu seçildi.

Genel kurul üyesi olarak da Dr. Ahmet Nihat Baysal, Ahmet Uyan, Çetin Soydemir, Halil Şahin, Diş Hekimi Ali İhsan Tütüncü seçildi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim