Yöntem Eğitim Kurumları öğrencilerini düzenlediği söyleşi programında, Tarihçi-Yazar Okay Tiryakioğlu ile buluşturdu. Tiryakioğlu, Türk tarihinden, Türk kültüründen ve Türklerin destansı geçmişinden bahsetti.

Sanatın ve edebiyatın merkezi haline gelerek şehrimize birçok yazarın gelmesine öncülük eden Yöntem Kolejinde Tarihçi - Yazar Okay Tiryakioğlu liseli öğrencilerle buluştu. Lise öğrencilerine tarihimizi efsanevi bir anlatımla dile getiren Okay Tiryakioğlu, sıcak ve samimim bir havada gerçekleşen söyleşiden sonra kitapları imzaladı.

Yazar Tiryakioğlu’nun, Türk tarihinden, Türk kültüründen ve Türklerin destansı geçmişinden bahsettiği söyleşi sonunda öğrenciler, yazara yazdığı romanlarla ilgili sorular sordu. Yazarın ustalıkla kaleme aldığı romanları severek okuduklarını söyledi. Türkçe Öğretmeni ve Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Pazarcı; yazarın sade, açık ve anlaşılır bir dille kaleme aldığı romanların, gençlerimize geçmişimizi öğretmek adına çok önemli bir hazine olduğunu dile getirdi.

HABERMERKEZİ

Editör: TE Bilişim