Meram Şükrü Doruk Kız Anadolu İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nda 3 atölye ve bir kütüphanenin açılışı yapıldı. Açılış törenine Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca, Din Öğretiminden Sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erkan Yakışır, Meram İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Öztekin ve davetliler katıldı.

Atölyelerin ve kütüphanenin açılışından sonra öğrencilerle birlikte e twinning kapsamında yürütülen “ Birlikte Kitap Okuyoruz” projesine iştirak edildi.

Okul Müdürü Hüseyin Kadir Balcı üç atölye ve kütüphanenin yaklaşık maliyetinin 150 bin TL olduğunu, atölyelerin önemli bir kısmının devlet imkanlarıyla karşılandığını, kütüphanenin ise tamamen hayır sever kardeşlerimizin destekleriyle okul öğrenci ve öğretmenlerinin hizmetine sunulduğunu ifade etti.

Balcı, “Açılışı yapılan bu atölyeler ve kütüphane ile birlikte okulumuzun proje okulu olarak çok önemli bir mesafe katettiğini, öğrenci, öğretmen ve velilerin okula olan ilgi, bağlılık ve desteğini artırmada çok ciddi bir katma değer oluşturduğunu söyledi.

Balcı ayrıca Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’un Şükrü Doruk Kız AİHL’ye çok önemli desteklerinin olduğunu, başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca olmak üzere her zaman kendilerine  güç ve desteklerini esirgemeyen diğer müdür, müdür yardımcısı ve şube müdürlerine şükranlarını sunarak, katılım ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim