Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Seydişehir Şubesi'ni ziyaret etti. MÜSİAD Seydişehir Şube Başkanı Yasir Dumlupınar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Tutal’a bölgesel kalkınma planı ve hayata geçirecekleri projeleri anlattı.

MÜSİAD Şube Başkanı Dumlupınar ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarı dileklerini ileten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Ticaretin yanında şehirlerin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişiminde esnaf, sanayi ve ticaret odaları gibi sivil toplum kuruluşlarına büyük sorumluluklar düşmektedir. Bu sorumluluğun bilincinde olup ilçemize değer katan, ilçemizin gelişimi ve değişimi noktasında, ilçemize ekonomik değer kazandırmaya çalışan MÜSİAD Seydişehir Şubemizin çalışmaları şehrimiz için büyük önem taşımaktadır” dedi.

MÜSİAD Seydişehir Şubesinin Seydişehir’in gelişimi, sanayici ve işadamlarının sorunlarını çözüme kavuşturma noktasındaki çalışmalarından dolayı büyük mutluluk duyduğunu da ifade eden Başkan Tutal, “Belediye olarak, şehrimizin imarı ve vatandaşlarımızın refahı için birçok çalışmayı hayata geçiriyoruz. Bu çalışmalarımızın yanında sanayici esnaflarımızın ve işadamlarımızın işlerini kolaylaştıracak, sorunlarını çözüme kavuşturacak projelerimizin  yanında şehrimizin ekonomisini daha da geliştirecek ar-ge çalışmalarımızı da  tek tek hayata geçiriyoruz. Özellikle tarım ve hayvancılık noktasındaki çalışmalarımız kapsamında ilçemiz büyük mesafeler aldı, almaya devam ediyor. Birlik ve beraberlik içerisinde hayata geçireceğimiz projelerle inşallah şehrimiz çok daha büyük kazanımlar elde edecektir. Bizler tüm bu çalışmalarımızı hayata geçirirken diğer yandan STK’larımızın da bu konudaki katkıları bizlere heyecan ve mutluluk vermektedir. Şehrimize değer katan STK’larımızın başında gelen MÜSİAD Seydişehir Şubesi, yapmış olduğu çalışmalarla bizlere ve şehrimize destek olmaktadır. MÜSİAD gibi büyük bir STK’nın ilçemizde şubesinin bulunması ilçemiz için büyük bir kazançtır. Bu kazanç, Seydişehir Şubemize de önemli sorumluluklar yüklemektedir. Bu sorumluluğun bilincinde olarak şehrimiz için çalışan, projeler üreten ve hayata geçiren MÜSİAD Seydişehir Şube Başkanımız Yasin Dumlupınar ve yönetimini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim