Ekiplerin merkez ve kırsal mahallelerde asfaltlama programında yer alan bölgelerde çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Başkan Tutal, “Ekiplerimiz  merkez ve kırsal mahallelerde hemşehrilerimize  en iyi hizmeti verebilmek için mesai kavramı gözetmeksizin sahada çalışıyorlar.

Şehrin muhtelif mahallelerinde proje çalışmaları, asfaltlama, kaldırım, parke yol, yol açma, yollara dolgu, asfalt yama, Park-Bahçe çalışmaları, altyapı ve üstyapı çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan Tutal, "2020 yılı içerisinde programa alınan bütün altyapı ve üst yapı çalışmaları, belediyemizin bütün imkanları seferber edilerek son süratle devam etmektedir. Halkımıza layık olmak, onların yaşamlarını kolaylaştırmak ve şehrimizi modern bir kente dönüştürmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemşehrilerimiz için birçok alanda hizmet ürettik ve üretmeye de devam ediyoruz" dedi.

Başkan Tutal; "Hizmetlerimizi vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda yapmaktayız. Halkımızdan aldığımız güçle daha birçok başarılı çalışmaya imza atacağız. Asfalt çalışmamız ile birlikte, eş zamanlı olarak kırsal ve merkez mahallelerimizde yol açma, park ve yeşil alan düzenleme , ayrıca ilaçlama faaliyetlerimiz devam etmektedir. Çalışmalarımız tüm mahallelerimizde sürmekte. Ekiplerimiz her mahallemizi şantiye alanına çevirerek, hemşehrilerimizin gece gündüz  dualarını alabilmek için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim