Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri güzel havaları, hizmete dönüştürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ulaşımda konfor ve kaliteyi artırmak adına şehrin muhtelif noktalarında hava şartları nedeniyle bozulan yolları tamir, onarım ve bakım çalışmalarına devam ediyor.

Karlı ve yağışlı günlerin ardından yıpranan yollarda asfalt yama çalışmasına ağırlık veren Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirlenen noktalarda soğuk asfalt işleri yapıyor. Yolların kış şartları nedeniyle yıpranan noktalarında araçların sorunsuz geçişini sağlamak için çalışma başlatan fen işleri ekipleri ayrıca vatandaşların talep ve isteklerini de yerine getiriyor.

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler merkez ve kırsal mahallelerin genelinde yürütülen çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Ekiplerin alt yapı çalışmalarına ve kullanıma bağlı olarak tahribata uğramış yollarda ise onarım ve yenileme çalışmalarına devam ettiğini kaydeden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal; vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı güzergahlar ile yeni açılan imar yolları ve yan yolların, bakım, onarım çalışmaları devam ediyor. Hava şartları nedeniyle yolarımızda bozulmaları tamir ederek vatandaşların hizmetine sunan ekipler, cadde ve sokaklarda hemen hemen şehrin tüm noktasında açılmış kırılmış, parçalanmış bölümleri onarılıyor veya yenisi yapıyor" şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim