Selçuklu Belediyesi eğitime olan desteğini her fırsatta sürdürüyor. Bu kapsamda 21 Eylül tarihinde açılacak okullarda dezenfektan çalışması gerçekleştirdi. Okul içi ve dışında belediye ekipleri tarafından ilaçlı su ile yıkanarak temizlendi. Öğrencilerin eğitim göreceği sınıflar ve ortak kullanım alanları dezenfekte edilirken eğitime merhaba diyecek olan ilkokul birinci sınıflar ve okul öncesi öğrenciler için okul hazır hale getirildi.

Eğitim alanında okulların fiziki olarak iyileşmesinden temizliğine kadar her konuda çalışmalarını sürdüren Selçuklu Belediyesi pandemi sürecinde de eğitime olan desteğini aralıksız sürdürüyor.

Çevre Koruma Müdürlüğü 3 ekip 3 arazöz,3 temizlik aracıyla; Sağlık İşleri Müdürlüğü de 7 ekiple İlçe genelinde yer alan ve ilkokul birinci sınıfların eğitime başlayacağı 75 okulda dezenfekte,ilaçlama ve yıkama çalışmasını gerçekleştirerek okulları eğitime hazır hale getirdi.

‘SELÇUKLU’DA YAŞAYAN HER ÖĞRENCİMİZİN SORUMLULUĞUNU ÜZERİMİZDE TAŞIYORUZ’

Selçuklu Belediyesi’nin eğitime olan önceliğini sürdürdüğünü ve bunu bir misyon haline getirdiğini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “21 Eylül’de eğitime başlayacak olan ilk okul birincisi sınıf öğrencilerimizin daha temiz, sağlıklı ve hijyenik ortamlarda okullarını kullanabilmeleri amacıyla okullarımızın çevre temizliğini gerçekleştiriyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için belediye olarak nerede bize ihtiyaç duyulursa her zaman onların yanındayız. Kapsamlı olarak yürüttüğümüz çalışmalar ile okullarımızın yeni eğitim öğretim dönemine hazırlıklı girmesini sağlıyoruz. Pandemi koşulları sebebiyle şimdilik ilkokul birinci sınıfların eğitime başlıyor. Sonrasında diğer öğrencilerimiz de inşallah okullarına dönecekler. 2020-2021 eğitim öğretim döneminde tüm öğrencilerimize ve eğitim camiamıza başarılar diliyor pandemisiz ve sağlıklı günlere de en yakın sürede kavuşmamız duasında bulunuyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim