Selçuker Mado sahibi Bayram Emiroğlu Mado’nun lezzeti ve Selçuker Mado Şubesi ile ilgili Yenigün’e değerlendirmeler yaptı.

Kahramanmaraşlı Kanbur Ailesi, tam dört kuşaktır dondurma üretimi ve ticaretiyle uğraşıyor. Hatta beşinci kuşağın da yavaş yavaş devreye girdiği söylenebilir. Ailenin, ünü dünya arenasına çıkmış markası MADO, aynı zamanda Kahramanmaraş’ın bir ‘dondurma kenti’ olarak ünlenmesinde de en büyük pay sahibi oldu. MADO lezzetini Konya’ya taşıyarak Türkiye’nin en büyük 5’inci şubesini açan Selçuker MADO Şubesi’nin sahibi Bayram Emiroğlu’nun hedefi ise MADO’nun damak tadını tüm Konyalılarla buluşturmak.

TÜRKİYE’DE İLK 5’TE

Türkiye’nin büyük şubesi olduklarını ifade eden Selçuker MADO Şubesi sahibi Bayram Emiroğlu, “Selçuker MADO Selçuklu İlçesi’ne açılan ilk şubedir. Yemekli ve tam konseptli MADO Şubesi olarak Türkiye genelinde ilk 5’teyiz. Konya’nın en büyük ve en kapsamlı çalışan MADO şubesi biziz. Yeni açılış yapmamıza rağmen kısa sürede Konya bizi sahiplendi. Sigara içilmeyen alanlarımız var. Tercihe göre de tabi ki açık alanlarımız var. Çocuk oyun alanımız aile olarak gelen müşterilerimizin özellikle ilgisini çekiyor. VIP salonumuz mevcut. İçinde bütün aktiviteyi gerçekleştirebileceğiniz VIP salonumuzla müşterilerimize hizmet veriyoruz. Sayın Valimiz 2 kez ziyaret etti bizleri. Kendisi de çok beğendi. Konya’ya hem istihdam alanında hem de damak tadı anlamında katkı sunuyoruz” dedi.

ORGANİZASYONLARA EV SAHİPLİĞİ YAPIYORLAR

Dondurmanın yanında Mado olarak son zamanlarda yemek konsepti olarak da müşterilerine hizmet verdiklerini anlatan Emiroğlu, “Selçuker Mado olarak Konya’da farklı organizasyonlara, özel toplantılara ev sahipliği yapıyoruz. Birçok kurum, kuruluş yemekli ya da iş toplantıları için bizleri tercih ediyorlar. Bundan da çok mutlu oluyoruz” diye konuştu.

‘ÜRÜNLERİMİN TAMAMI NATURELDİR’

Ürünlerimiz tamamen natıreldir şeklinde konuşan Bayram Emiroğlu müşterilerinin de bunun farkında olarak geldiğini söyledi. Emiroğlu, “Bizim çalışma sistemimiz Mado konsepti olduğu için bütün ürünlerimiz natüreldir. Keçi sütünden yapılan ürünlerimizin hepsi Maraş’tan geliyor. Şubemizin katkısı olarak kullandığımız hiçbir ürün yok. Mado’nun damak tadını bilenler zaten bunu kolayca fark ediyor” dedi.

KONYA BU TADA ALIŞTI

Konya’yı MADO lezzetine alıştırdık değerlendirmesi yapan Selçuker MADO Şubesi Sahibi Bayram Emiroğlu, “Konya, hazır gıda ürünlerine yeni yeni alışıyor ama Selçuklu İlçesi’nin sosyal sosyal aktivitesi yüksek olduğu için buradaki sirkülasyonumuz her gün daha da artıyor. Gün geçtikçe MADO lezzetini tatmak isteyenler işletmemizi ziyaret ederek sunduğumuz lezzetleri yerinde görüyor, beğeniyorlar” ifadesini kullandı.

'HİJYENE ÖNEM VERİYORUZ'

Hazır gıdada hijyenin çok önemli olduğunu ve kendilerinin de buna çok önem verdiklerini anlatan Emiroğlu, “Denetlemelerimizin ilgili kurumlar tarafından yapılmasının yanında MADO olarak da merkezimiz tarafından sürekli denetlenmektedir. Hijyenik olmanın yanında MADO’ya özgü lezzeti yakalayabilmek için de çok hassas çalışıyoruz” diye konuştu.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim