Bir saunadan beklenen hizmetin hepsinin Sauna Gümüşkapı’da olduğunu belirten Sauna Gümüşkapı Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı, “Konya’nın ilk saunası olan Sauna Gümüşkapı olarak, 34 yıldır insanların sağlığı bizim için önceliklidir anlayışıyla hizmet veriyoruz. Pandemi sürecinde hizmetimize ara verdiğimiz saunamızda, normalleşme döneminin başlamasıyla birlikte yeniden hizmete açılmanın yanında, müşterilerimiz ve dostlarımızla buluşmanın mutluluğu yaşıyoruz. Covit-19 salgının yayılmaması için devletimiz ve Sağlık Bakanlığınca alınan tedbirleri uygulayarak,  sosyal mesafeyi koruma, maske takma kurullarına uyarak ve hijyene önem vererek, bir saunadan beklenilen kaliteli hizmeti ve müşteri memnuniyetinden hiçbir şekilde ödün vermeden hizmetlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz” dedi.

‘SAUNA İLE SAĞLIKLI VE FORMDA KALIRSINIZ’

Celalettin Hakan Katırcı saunanın sağlığa olumlu katkısının saymakla bitmediğine dikkat çekerek, “Romatizmadan uyku bozukluğuna, gerginlikten depresif sıkıntılara kadar, birçok konuda sağlığımız ile ilgili problemlere karşı iyileştirici ve tedaviye yardımcı olacak şekilde etki gösterdiği bugün birçok sağlık uzmanı tarafından kabul görmektedir. Sauna günün stresinden ve sorunlarından sıyrılıp sıcak, nemli bir oda içerisinde hem terleyerek hem de gevşeyerek dinlenmenizi ve rahatlamanızı sağlar. Saunanın yararları eski çağlardan beri insanlar tarafından bilinmekte olup, depresif bozukluklar, kireçlenme, romatizma gibi daha birçok hastalığın tedavisinde kullanılıyor. Faydaları bununla kalmayan sauna, başta kan dolaşımını hızlandırarak vücudunuza zindelik kazandırır. Saunamızdaki buhar banyosunda vücut toksinlerinden arınırsınız. Bu yolla cildin gözenekleri açılır, milyonlarca ter bezesi salgılama yapmaya başlar, vücut ürettiği metabolik maddeleri ve diğer atıkları dışarı atar. Bunun yanında Fitness bölümünde ise, bütün kasların tek tek aletli ya da aletsiz çalıştırılmasıyla sıkılaştırılması ve güçlendirilmesi sağlanır. Böylelikle sağlıklı ve formda kalırsınız. Deneyimli ve tecrübeli personelimizle her zaman müşterilerimizin ve dostlarımızın sağlığı bizim için önemlidir. Bu anlayışımızdan da hiçbir şekilde taviz vermedik” diye konuştu.

‘DİNLENİRKEN, EĞLENEBİLİRSİNİZ’

Son olarak sauna yaparken, eğlenebilirsiniz diyen Celalettin Hakan Katırcı, “Saunamızdaki tüm imkânlardan sağlığınıza kavuşurken, spor salonlarımızda da ve fitness salonumuzda sportif faaliyetler yapabilirsiniz. Bunun yanında okey oynayabilir, Lig TV yayını ile maçları izleyebilirsiniz. Kafeteryamızda sıcak ve soğuk içecek çeşitleri ve fast food yiyecek çeşitlerini bulabilirsiniz. Hamam ve sauna arasında dinlenme alanı olarak da kullanabileceğiniz kafeteryamızda dostlarınızla birlikte hoş bir vakit geçirebilirsiniz. Masa Tenisi, Langırt Masa Futbolu, Masaj Koltuğu gibi oyun alanlarımızda stresli bir günün tüm yorgunluğunu atabilirsiniz. Uyguladığımız indirimli hizmetlerden faydalanmaları için hemşerilerimizi tesislerimizde misafir etmek için bekliyoruz.”

DURAN ÇÖLCÜ

Editör: TE Bilişim