16 yıldır Konya’nın önemli lezzet duraklarından olan Özel Ciğerci, vatandaşlardan tam not alıyor. İşletme sahibi Mehmet Eşmekaya, kaliteden ve güleryüzlü hizmetten taviz vermeden yollarına devam ettiklerinin altını çizdi

2003 yılında hizmet vermeye başlayan Özel Ciğerci İşletmecisi Mehmet ve Salih Eşmekaya kardeşler, geçtiğimiz yıl başlattıkları basın buluşmalarının bu yıl ikincisini gerçekleştirdiler. Konya’nın yerel basın mensuplarının katıldığı istişare toplantısında İşletmeci Mehmet Eşmekaya, Özel Ciğerci’nin kuruluşundan bugüne kadar olan süreci anlattı, kaliteden ve güleryüzlü hizmetten taviz vermediklerine dikkat çekti.

CİĞER KÜLTÜRÜ OLUŞTU

Basın mensuplarıyla birarada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Eşmekaya, basın buluşması organizasyonunun ilkini geçen yıl gerçekleştirdiklerini hatırlattı. Bu organizasyonu geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını dile getiren Eşmekaya, şöyle devam etti, “16 yıldır Konya’da yemek sektörünün nabzını tutuyoruz. Geçen yıl da söylemiştim basın mensuplarıyla biraraya gelmek bizlere keyif veriyor. Hem artılarımızı eksiklerimiz görüyoruz hem de şehrin nabzını sizler tuttuğunu için şehirle alakalı ne yapmamız gerektiğini öğreniyoruz. Geçen yıl şehirde kebap kültürüyle ilgili konuşmuştuk maşallah bu yıl 15-20 ciğerci oldu. İnşallah bugünden sonra bir 15-20 tane daha olur diye bekliyoruz. Etliekmeğin haricinde artık ciğer ve kebap kültürü şehrimizin yemek kültürü arasına girdi.”

KALİTEDEN TAVİ VERMEYECEĞİZ

Eşmekaya, Özel Ciğerci markasının Konya’ya gelen turistler tarafından da tanındığını söyleyerek, ciğerin Konya lezzetlerinden sayılması için kalite ve lezzete büyük önem verdiklerini dile getirdi. Konya’nın önemli bir markası olduklarını belirten Eşmekaya, “Vatandaşlarımızın bizlere olan ilgisinden memnun oluyoruz. Tavsiye üzerine gelen birçok misafirimiz oluyor. Bu dönüşleri almak bize keyif veriyor. Kalitemizden ve güleryüzlü hizmetimizden taviz vermeden, hizmetlerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

İBRAHİM BÜYÜKHARBUT

Editör: TE Bilişim