Şükrü Doruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri e Twinning Projesi olarak “ Şehitlerimizi Yaşatıyoruz” Programı kapsamında İl Emniyet Müdürlüğüyle işbirliği yaparak 2017 yılında İstanbul Tuzla’da Şehit olan Battal YILDIZ’ın eşi Emine YILDIZ ve iki çocuğundan oluşan ailesini ziyaret ettiler. Bu anlamlı ziyarete İl Emniyet Müdürü Mustafa AYDIN'ın eşi Konya Polis Eşleri Derneği Başkanı Gökşen AYDIN, Sosyal Hizmetler ve Sağlık Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile Okul Müdürü H.Kadir BALCI,  öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Ziyarette Kur’anı Kerim okundu, dualar edildi ve öğrenciler tarafından ilahiler söylendi. Kız İmam Hatip Lisesi tarih öğretmeni Tayfun Genel’in danışmanlığıyla icra edilen bu projede; okul öğrencileri, Gökşen AYDIN ve  emniyet yetkilileri,  şehit ailesine  bayrak ve Kur’an-Kerim hediye ettiler.

Okul müdürü H.Kadir BALCI, bugün ülkemizde ve şehrimizde özgür bir şekilde yaşıyorsak bunda en büyük payın kan ve canlarını ülkemiz için feda eden Mehmetçik ve emniyet görevlilerine ait olduğunu ifade etti.

Bundan sonra da böyle anlamlı ziyaretlerin devam edeceğini belirterek ziyarette kendilerine eşlik eden İl Emniyet Müdürü Mustafa AYDIN'ın eşi Konya Polis Eşleri Derneği Başkanı Gökşen AYDIN’a ve diğer emniyet yetkililerine  teşekkür etti.

Ayrıca Şehit Polis Battal YILDIZ’ın eşi Emine YILDIZ ve oğullarına da gönül kapılarını kendilerine açtıkları için ayrıca teşekkür etti.

 Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın'ı eşi Konya Polis Eşleri Derneği Başkanı Gökşen AYDIN,  amacının Şehitlerimizi yaşatmak ve Şehit ailelerimizin sorunlarını cözmek olduğunu , şehit ve gazi ailelerimizi her fırsatta saat kaç olursa olsun ziyaret ettiğini  ve yanlarında olduğumuzu her daim hissettirdiklerini  söyleyerek  “Biz bunu bir iş bir görev olarak görmüyoruz bunu insani bir duygu olarak yaşıyoruz. Yaşları küçük olanlar benim birer evladım, yaşıtlarım da kardeşimdir” dedi.

Editör: TE Bilişim