Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, KOSKİ Genel Müdürü Ahmet Demir ve beraberindeki heyetle Kızılca mahallesine giderek su kaynaklarının tespiti ve Kızılca göletinin kotunun yükseltilmesi konusunda incelemelerde bulundu.

Başkan Tutal "Genel müdürümüz ile birlikte Kızılca mahallemizde bulunan su kaynaklarımızın tespitini yaptık. Mahallemizde bulunan Kızılca mahallesi göledin de yaşanan sorunları kendilerine dile getirdik ve muhtarımızla birlikte göledin kodunun yükseltilmesi için gerekli çalışmanın yapılması konusunda kendilerine bilgi aktardık” dedi.

Planlanan çalışmalarla ilgili yerinde incelemeler gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Tutal; KOSKİ Genel Müdürümüz Ahmet Demir nezdinde başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay olmak üzere ilçemizde gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

KOSKİ Genel Müdürü Demir ise Seydişehir’de ve Kızılca mahallesinde yaşanan sorunları yerinde görüp tespitini yaptıklarını belirterek, “En kısa sürede çalışmalarımıza başlayarak sorunları bunları gidereceğiz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim