Konya'da bir fırın işletmecisi korona virüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında ihtiyacı olanlara askıda ekmek uygulaması ve dağıtımı yapıyor.

Tüm dünyayı saran yeni tip korona virüsünün Türkiye'de görülmesinin ardından yürütülen çalışmalar kapsamında bir destek de fırın sahiplerinden geldi. Konya'da fırın işletmeciliği yapan Tek Ekmek Fırını Sahibi ve İşletmecisi Muharrem Tekin, hizmet verdiği fırında ihtiyaç sahiplerine askıda ekmek uygulaması başlattı. Tekin, "Korona virüs nedeniyle işinden ayrılmak zorunda kalan vatandaşlarımızın ekmek ihtiyacı karşılamak için bir Osmanlı geleneği olan askıda ekmek uygulaması başlattık. İhtiyacı olan gelip alabilir” dedi.

Fırın işletmecisi Muharrem Tekin yaptığı açıklamada, Bu uygulamamız çok fazla da rağbet gördü. İnsanların içindeki iyilik isteğini de ortaya çıkarmış olduk. Destek olmak için de çok sayıda hayırseverimiz geliyor. Biz üzerimize düşeni yapıyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu virüs ortamı biter, herkes eski işine ve sağlığına kavuşur" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim