Acı olay, önceki akşam Konya’nın merkez Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi Argunşah Sokak'ta meydana gelmişti. 

Büşra Gizem Güzelsoy, annesi Gülya Barutçu ile 55 SE 617 plakalı araçla evlerinin önüne geldiği sırada bir süre önce ayrıldığı nişanlısı Ömer İ'nin silahlı saldırısına uğramış, tabancayla başlarından vurulan anne ve kızı olay yerinde hayatını kaybetmişti. 

konyada-eski-nisanlisi-tarafindan-oldurulen-genc-kiz-ve-annesine-aci-veda.jpg

Şüpheli Ömer İ, Selahattin Eyyübü Mahallesi Kahraman Caddesi'nde başına silahı dayayıp, yaklaşık 2 saat süren ikna çabalarına rağmen, 'Bu dünyamı ve ahiretimi yaktım. Yaşamanın bir anlamı kalmadı' deyip tetiğe basmış ve canına kıymıştı.

konyada-eski-nisanlisi-tarafindan-oldurulen-genc-kiz-ve-annesine-aci-veda-001.jpg

BURSA’DA SON YOLCULUĞA UĞURLANDILAR

Vücudunun 3 yerine mermi isabet eden Bürşa Gizem Güzelsoy ile 2 mermi isabet eden annesi Gülya Barutçu'nun cenazeleri, yapılan otopsinin ardından Bursa'nın Osmangazi ilçesinde defnedilmek üzere ailelerine teslim edildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Gasilhanesi'nde işlemleri tamamlanan anne kız için Kent Mezarlığı'nda cenaze namazı kılındı.

konyada-eski-nisanlisi-tarafindan-oldurulen-genc-kiz-ve-annesine-aci-veda-002.jpg

Büşra Gizem Güzelsoy ve annesi Gülya Barutçu Hamitler Kent Mezarlığı Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Hamitler Kent Mezarlığına defnedildi.

konyada-eski-nisanlisi-tarafindan-oldurulen-genc-kiz-ve-annesine-aci-veda-003.jpg

Gözyaşlarına boğulan yakınları ise herhangi bir açıklama yapmadı.

Editör: TE Bilişim