Konya Valisi Vahdettin Özkan'ın eşi Nurhan Özkan, Konya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Şakir Uslu'nun eşi  Huriye Uslu, Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın'ın eşi  Gökşen Aydın'dan oluşan heyet Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesini ziyaret ederek Şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldiler.

 Pandemi nedeni ile sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirilen ziyarette şehit aileleri, gaziler ve aileleri hazır bulundular.

Dernek Başkanı  Gazi Süleyman Ege, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek derneğin çalışmaları, tarihi ve üyelerin sorunları ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

 Bayan Özkan yaptığı açıklamada; "Aslında daha önce ziyaret edeceklerini ancak Pandemi nedeni ile ziyaretlerinin geciktiğini, her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanında olduklarını" dile getirdi. Ayrıca dernek yönetim kurulunda bayan bulunup bulunmadığını sordu.Dernek  Başkanı Süleyman Ege de; " Daha önceki yönetimlerde bayan bulunduğunu ancak yeni yönetim de bayan bulunmadığını, dernek bünyesinde "Kadınlar Kolu" bulunduğunu, bayanlara yönelik çalışmaları onların yönettiğini, gelecek yıl yapılacak seçimlerde hanımların gönüllü ve istekli olmaları halinde dernek organlarında görevlendirileceklerini" söyledi.

Daha sonra katılımcılarla sohbet eden hanımefendiler İstiklal Harbi Şehitliğini ziyaret ettikten sonra dernekten ayrıldılar.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim