Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sebebiyle tüm sektörler gerekli önlemleri alırken Konya Bakkallar Odası da tüm bakkal esanafına mesaj göndererek sağlık açısından tedbir almalarını istedi. Konya Bakkallar Bayiler Ve Kuruyemişçiler Odası Başkanı Feridun Göner gönderdiği mesajda ekmekleri esanfın kendisinin vermesini isterken vatandaştan da bu konuda duyarlı olmalarını rica etti.

İŞTE BAŞKAN GÖNER'İN MESAJI

Değerli üyelerimiz; Ekmek satarken müşterinize  ekmeği sizin vermenizi tavsiye ediyoruz. Bu hepimizin sağlığı acısından önemli, ekmek dolaplarının yerlerini değiştirmek veya ekmek kasalarını yanınıza alarak müşteriyi ekmeğe dokundurmadan, ekmekleri mutlaka eldiven kullanarak poşetlere koymamız bu süreçte sorumluluk bilinciyle hareket etmemiz doğru olacaktır. Diğer bir konu 65 yas üstü müşterilerinizin siparişlerini evlerine servis edelim  onları koruyup hayır dualarını alalım. Rabbim size ailenize ve tüm insanlığa sağlık sıhhat afiyet versin, sizleri korusun.

           

Öte yandan Başkan Göner'in vatandaşlardan da ekmeği esanfın vermesi konusunda duyarlı olmalarını istedi. Göner, "Lütfen bakkalınızdan ekmek alırken bakkalınızın ekmeği size kendisinin vermesine müsade ediniz. Bu hepimizin sağlığı açısından önemlidir. Anlayışınız için çok teşekkür ederiz" dedi.

Editör: TE Bilişim