Karatay Belediyesi ve hayırsever Ali Gümüş tarafından yaptırılacak olan ve geçtiğimiz aylarda düzenlenen törenle temeli atılan Selim Sultan Aile Sağlığı Merkezi inşaatı, hızla ilerliyor.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, çalışmaların sürdüğü Selim Sultan Mahallesi’ni ziyaret ederek aile sağlığı merkezinin inşaatını yerinde inceledi. Belediyenin ilgili müdürleri ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Hasan Kılca, pek çok alanda olduğu gibi Karatay Belediyesi’nin sağlık alanında da önemli projelere imza attığını söyledi.

HEMŞEHRİLERİMİZE HİZMETİN EN GÜZELİNİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Hasan Kılca, “Allah kimseye sağlık sorunu yaşatmasın, ama hemşehrilerimiz sağlıkla ilgili herhangi bir sıkıntı yaşadıklarında yakın bir zamanda hemen yanı başlarında çok güzel bir tesis bulacaklar. Bilindiği gibi yaklaşık 1.5 ay önce, hayırsever Ali Gümüş’ün de kıymetli katkılarıyla Selim Sultan Aile Sağlığı Merkezi’nin temelini atmıştık. Merkezimizin inşaatının kaba inşaatı bitmiş durumda. Merkezimiz yaklaşık 130 bin metrekare inşaat alanı, bin 300 de kapalı alanı bulunuyor. Merkezimizde; doktor ve hemşire odalarının yanı sıra Gebe İzleme Odaları, Aşı-Bebek İzleme Odaları, Acil Müdahale Odaları Bebek Emzirme Odaları, toplantı odası ve laboratuvar ile mescit bulunacak. Çevre düzenlemesiyle birlikte 4 milyon TL’yi bulacak Selim Sultan Aile Sağlığı Merkezi’ni kısa sürede tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Selim Sultan Aile Sağlığı Merkezimiz tamamlanmasıyla birlikte bölgenin önemli bir sağlık hizmeti ihtiyacı karşılanmış olacak. Bizler ilçemize hemşehrilerimize hizmetin en güzelini yapmaya devam edeceğiz. Ben, şimdiden merkezimizin Konyamıza ve Karatay’ımıza hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunuyorum” dedi

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim