Seydişehir Belediyesinin yürüttüğü asfaltlama, kaldırım, parke yol, yol açma, yollara dolgu, asfalt yama, park, bahçe çalışmalarını bütün mahallelere yaydı. Şehrin muhtelif mahallelerinde ekiplerin aralıksız çalışmalarına devam ettiğini kaydeden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, altyapı çalışmalarında bütün imkanların seferber edildiğini kaydetti.

Başkan Tutal ayrıca, "Hizmetlerimizi vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda yapmaktayız. Halkımızdan aldığımız güçle daha birçok başarılı çalışmaya imza atacağız. Asfalt çalışmamız ile birlikte, eş zamanlı olarak kırsal ve merkez mahallelerimizde yol açma, park ve yeşil alan düzenleme, ayrıca ilaçlama çalışmalarımız devam etmektedir. Çalışmalarımız tüm mahallelerimizde devam ediyor. Ekiplerimiz her mahallemizi şantiye alanına çevirerek, Seydişehir için ve hemşerilerimiz için çalışıyor." dedi.

Merkez ve kırsal mahallelerde farklı noktalarda ekiplerin çalıştığı kaydeden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal; planlanan çalışmaların dışında ekiplerimiz rutin işlerini de yapmaya devam ediyor. Amacımız hemşehrilerimize hak ettiği ve kaliteli hizmet verebilmek. Sorumluluk alanımızda olan tüm mahallelerimizde yol açma, genişletme, reglaj, dolgu asfalt çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu sayede hem yollarımızın ağı genişliyor hemde kalitesi her geçen gün artıyor” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim