İl Sağlık Müdürlüğü’nde gerçekleşen protokol imza töreninde yapılacak olan aile sağlığı merkezi ile ilgili bilgiler veren Prof. Dr. Koç, “Ereğli İlçesi Talatpaşa Mahallesi’nde yaklaşık 900 metrekare yüzölçümü bulunan arsa üzerinde yapılacak olan ASM projemiz ile birlikte 6 aile hekimimiz çok daha modern şartlarda bölge halkımıza sağlık hizmeti sunmaya devam edecektir” dedi.

Hayırsever iş adamı Balcı’ya teşekkür ederek konuşmasını sürdüren Prof. Dr. Koç, kamu hizmetlerinde hayırsever vatandaşların verdiği desteğe dikkati çekti. 1. Basamak sağlık hizmeti veren binaların fiziki şartlarını yenilemeye devam ettiklerini vurgulayan Prof. Dr. Koç, “İmzaladığımız bu protokolle birlikte vatandaşlarımıza daha kaliteli ve konforlu şartlarda sağlık hizmeti sunulması sağlanacaktır. Böylesine güzel ve anlamlı bir hayır hizmetini yapma kararı alan hayırsever hemşerimize Ereğli halkı adına teşekkür ediyorum. Balcı ailesinin kazançlarının bereketli olmasını diliyor, yaptıracakları aile sağlığı merkezinin Konya’mıza ve Ereğli’ye hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Konya’nın sağlık alanında her geçen gün daha üst seviyelerde hizmet sunduğunu görmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Hayırsever işadamı Balcı da, “Şehrimize ve ilçemize sağlık alanında katkı sağlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah projemize en kısa sürede başlayarak tamamlamayı planlıyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından ilgili protokol taraflarca imzalandı. Protokol imza töreninde Ereğli İlçe Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yavuz’ da hazır bulundu. Ereğli İlçesi Talatpaşa Mahallesi’nde, Ereğli 5 nolu Sevda-Arif Balcı ASM ismi verilecek olan Aile Sağlığı Merkezi inşaatının 12 ay içinde bitirilmesi hedefleniyor.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim