385 çalışanıyla 2 ana sektörde faaliyet gösteren Genmot Grup, Türkiye ekonomisine desteğini, Otomotiv Yedek parça ve Gıda - Hayvancılık işletmelerinde personel alımına devam ediyor.

Her geçen gün daha da büyüyen ve gelişen Genmot 2020 yılında üretim kapasitesini üç vardiyaya çıkararak yeni istihdam ortamı oluşturdu. Savunma Sanayi ve OEM – OES ağırlıklı yeni projeleriyle yeni istihdam kaynakları oluşturan Genmot, bölge ve ülke ekonomisine katma değer kazandırmaya devam ediyor.

Genmot Krank işletmeleri üçüncü vardiya planıyla ilk etapta yaklaşık 100 personel alımı gerçekleştirilecek. İşe başlayacak olan personeller işletmelerde üretimde görev alacaklar. Genmot Grup İnsan Kaynakları koordinasyonunda gerçekleştirilen alımlarda, yapılacak olan mülakatlar sonucu başarılı olan kişiler işbaşı yapabilecekler.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İnsan Kaynakları Müdürü Onur Arslan “Genmot Grup olarak yatırım yaptığımız tüm sektörlerde başarılarımızı devam ettirirken, istihdam kapasitemizi de arttırmaya devam ediyoruz. Bildiğiniz üzere pandemi süreci ile birlikte birçok iş kolunda daralma mevcuttur.  Yeni projelerimizle 100 kişiye istihdam sağlayacağız. Şehrimizde ki işletmelerimizde toplamda 150 işçi istihdam edeceğiz. İşe ihtiyaç duyan, işletmelerimizde çalışmak isteyen hemşerilerimizi iş başvurusu yapmaya davet ediyoruz”  dedi.

Editör: TE Bilişim