Konya’da lezzeti ile dikkatleri çekmeyi başaran Geneli Döner hızla büyümeye devam ediyor. Şubelerini de bir yenisini daha ekleyen Geneli Döner güler yüzlü hizmet anlayışı ile vatandaşlara lezzet sunuyor.

Geneli Döner Sahibi İsmail Demir açılış programında yaptığı konuşmada, bu ismi yaşatmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. “Geneli döner olarak ismimizi 37 yıldır yaşatıyoruz ve güvence altında tutuyoruz” diyen Demir, “Bütün vatandaşlarımıza hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Şu anda da Büsan Sanayiinde bayiliğimizi verdik. 12. Noter yanında açılışımızı yaptık. Bizim dönerimiz odun ateşinde pişiyor. Gerçekten en kaliteli en güzel dinlenmiş et ürünlerini kullanıyoruz. En meşhur ürünlerimiz arasında kaşarlı dönerimiz mevcut. Geneli döner olarak kendimize has ürettiğimiz bir üründür. Daha sonra ise vatandaşlarımıza sunduk ve gerçekten çok beğenildi. Döner dışında bizim yine en büyük talep gören ürünümüz beyti ve etliekmektir. Şu anda 7. Şubemiz burası inşallah Allah yolumuzu açık etsin. Bayiliklerimizi de vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YENİ ŞUBEMİZ HAYIRLI OLSUN

Geneli Döner İşletme Müdürü ve İşletme Ortağı Ertuğrul Uğur, gerçekleştirilen programda kendilerini destekleyen herkese teşekkürlerini sundu. Konuşmasında mutluluğunu dile getiren Uğur, “Geneli döner ile uzun zamandır birlikte çalışıyoruz. Bu zamana kadar 3 şubemizde işletme müdürlüğünü gerçekleştirdim. 15 senedir bu sektörün içerisinde yer aldım. Burası ile beraber 3 şubemizin de ortaklığını ve işletme müdürlüklerini yaptık. Burada da çok yakın dostumuz olan Tevfik Bey ile beraberiz. İşletmede her zaman her gün biz varız. Genelim dönerin ismini yukarılara taşımak için her zaman çalıştık. Kalite anlayışımızı hep yukarıda tuttuk. Geneli ailesine artık bizde katıldık. Profesyonel personel kadromuz, güler yüzlü ve kaliteli hizmet en büyük anlayışımız ve en ince çizgimiz oldu. Geneli döner olarak bizlere destek veren herkese özellikle kasabımız Mustafa Çakılcı 27 senedir geneli döner ile beraber, en kaliteli en taze tavuk ve et ürünlerini bize tedarik ediyor ayrıca ona da desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yeni şubemizin hayırlı olmasını diliyorum ve bütün vatandaşlarımızı da davet ediyorum” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Geneli Döner Büsan Sanayi Şubesi, dualarla kesilen kurdeleyle açılarak hizmet vermeye başladı.

SEFA SALİH KULA

Editör: TE Bilişim