Gazyağcı Furun Kebapçısı 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel kampanya yaptı. #AŞKOLSUN sloganıyla başlattığı kampanyayı kişi başı 85 lira olarak belirledi.

Konya’nın 125 yıllık damak tadı olan ve Paşalardan Vezirlere, Valilerden Milletvekillerine kadar her kalemden insanı ağırlamış, nesilden nesile aktarılan alamet-i farikası ile benzersiz bir lezzet sunan, sizler tarafından kompedan ünvanı almış o lezzet durağı olan Gazyağcı Furun Kebapçısı 14 Şubat Sevgililer Günü’ne #AŞKOLSUN sloganıyla kampanya yaparak damak tadına önem veren herkesi davet etti.

GAZYAĞCI FURUN KEBAPÇISI HAKKINDA

125 YIL ÖNCE...

Takvimler 1891 yılını gösterdiğinde, her geçen gün müdavimi artan o küçük lokanta Aziziye Cami muhitinde açılmıştı. Sadece Furun Kebabı ile ustalaşan, namı Konya’nın dört bir yanına hatta çevre illere yayılan ve “Konya’ya giderseniz mutlaka orada Furun Kebabı yiyin” tavsiyelerine mazhar olan o küçük ve şirin Osmanlı kebapçısı…

Paşalardan Vezirlere, Valilerden Milletvekillerine kadar her kalemden insanı ağırlamış, nesilden nesile aktarılan alamet-i farikası ile benzersiz bir lezzet sunan, sizler tarafından kompedan ünvanı almış o lezzet durağı…

Furun Kebabını Konya’nın turistik bir yemeği haline getiren, günümüzde hala hizmet veren ve ilk akla gelen ustaları yetiştiren ustaların ustası Mehmet Gazyağcı’nın doğduğu mekan; Gazyağcı Furun Kebabı.

Çok şey değişti ama

ADI VE TADI HALA AYNI…

Telefon • 0(332) 321 1891 ☎
0(542) 420 1891

Editör: TE Bilişim