Görmeyenleri Koruma Derneği Konya Şube Başkanı Veli Özağan ve yönetim kurulu üyelerini ziyarette, Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca’ya yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Ziyarette engelli kardeşlerimizin bu anlamlı günlerinde yalnız bırakmayarak, sorunları hakkında bilgi almak istediklerini dile getiren Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, “Dernek Başkanımız Veli Beyi yıllardır tanır, mücadelesine tanığız. Türkiye’yi yönetmeye talip olan bir parti olarak, engelli kardeşlerimizin sorunlarını bizim sorunumuz olarak gören bir anlayış içindeyiz. Derneğinizin mücadelesi takdire şayan olup, engellileri ve sorunlarını kamuoyunun dikkatini çekmesi için mücadele ediyorsunuz. Sizler toplumun bir parçasısınız. Bizler için önemlisiniz. Toplumda bir değişim şarttır. O da zihinlerdeki tüm engellerin kaldırılmasıdır. Bizler sizlerle ortak yaşadığımız hayatta sorunlarınıza sahip çıkarak, çözme için takip etmek amacındayız. Şehirlerde engelli kardeşlerimizin yaşayacağı şartlar hazırlanarak, eşit haklardan yararlandırılmalıdır. Bu anlamda olumlu çalışmalar yapıldı ama yeterli değildir. Engelli kardeşlerimizle ortak yaşadığımız şehirlerde onlar için caddelerde ve parklarda ayrılan yerleri işgal etmemeliyiz. Sizlerle şehrimizde yaşamaya devam edeceğiz. Sizlerin sorunlarını takip edip, gönül gözüyle samimi bir şekilde diyalog içinde olacağız. Gününüz kutlayarak, bizleri kabul etmenizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

‘BİZİM TEK İSTEĞİMİZ, ARAMIZDAKİ ENGELLERİN KALDIRILMASIDIR’

Görmeyenleri Koruma Derneği Konya Şube Başkanı Veli Özağan Deva Partisi heyetine ziyarete gelmelerinden dolayı teşekkür ederek, “22 yıllık bir derneğiz. Engelli alanı çok zordur. Sorunlarımızı gündeme taşımak için sürekli koşturan bir derneğiz. Gerçek anlamda iyi niyetle hareket ederseniz bütün kapılar açılıyor. Bizim tek isteğimiz şehrin tüm imkânlarından eşit şekilde faydalanmaktır. Aramızdaki tüm engellerin kaldırılmasıdır. Bizleri ziyaret ederek, sorunlarımız hakkında bilgi almanızdan dolayı sizlere teşekkür ederek, başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim