Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Konya İl Başkanlığı görevine getirilen Dr. Seyit Karaca, icra kurulu üyeliği yaptığı Medova Hastanesi’ndeki görevlerinden ayrıldı.
DEVA Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “23 Haziran tarihinden itibaren Demokrasi ve Atılım Partisi İl Başkanlığı görevini deruhte etmekteyim. İl teşkilatımızın kuruluşundan sonra da tüm Konya sathında yoğun siyasi faaliyetlerimiz olacaktır. Tüm mesaimiz hemşehrilerimizin sorunlarının çözümüne yönelik olarak sahada cereyan edecektir. 
Hastanemize yeterli mesai ayıramayacağım için ilk kuruluş çalışmalarından itibaren içinde bulunduğum ve ilimize ve bölgemize çok önemli değerler kattığına inandığım Medova Hastanesi’ndeki görevlerimden ayrılıyorum. Ancak sağlık başta olmak üzere vatandaşımızın her türlü problemini çözmeye gayret etmek ana şiarımız olmaya devam edecektir. Bu vesileyle ilk günden beri şahsıma desteklerini esirgemeyen Berkay Sağlık A.Ş. Yönetim kurulu başkanı Ecz. Seçkin Olcay nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerine ve tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. 
HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim