Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bir bayram geleneği haline getirdiği esnaf ziyaretlerini, bayram dönüşü ilk mesai gününde gerçekleştirdi. Her bayram sonu olduğu gibi bu bayram dönüşü de iş yerlerini açan esnafla biraraya gelen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Alaeddin Caddesi ve Mevlana civarında bulunan esnafı ziyaret ederek, hem geçmiş bayramlarını tebrik etti, hem de işlerinin hayırlı ve bereketli olmasını diledi.

Başkan Altay, “Her bayram sonu gelenek haline getirdiğimiz esnaf ve hemşeri ziyaretlerimizi dar alanda da olsa kontrollü sosyal hayat kurallarımıza uyarak yaptık. İnşallah bir sonraki bayramda ve bayram sonrasında daha yakın oluruz” dedi.

Başkan Altay’ı gören esnaf ve vatandaşlar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay, sosyal yönüyle de gönül alan bir insan. Geçtiğimiz yıllarda bayram sonrası ziyaretler gerçekleştirirdi. Bu yıl koronavirüs nedeniyle ziyaret etmesini beklemiyorduk. O nedenle bizim için de sürpriz oldu” dedi.

SİBEL CANDAN

Editör: TE Bilişim