MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz’ı ziyaret etti. Ziyarette, seçim öncesi oluşturulan birliğin kararlılıkla süreceği vurgulandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, yönetim kurulu üyeleri ve İlçe Başkanı Halil İbrahim Kaya ile birlikte Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz’ı ziyaret etti. Görüşmede, Çumra Belediyesinin 2019 yılı çalışmaları ve ilçe için planlanan yatırımlar konuşuldu, seçim öncesi oluşturulan birliğin, kararlılıkla devam ettirildiği vurgulandı.

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan; il yöneticileri Çumra İlçe Başkanı Halil İbrahim Kaya ve ilçe yöneticileriyle birlikte Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz’ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Çumra İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar ile ilçe yönetim kurulunun da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Oflaz, Cumhur İttifakı olarak seçim sonrası ortak akıl ve istişare kültürünü sürdürerek, milletin ve devletin yararına çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Başkan Halit Oflaz, “Seçim öncesinde olduğu gibi sonrasında da hep birlikte, milletimizin ve devletimizin hayrına olan çalışmalar yürüttük. Bundan sonra da oluşan bu birlik ve beraberlik ortamını, gönül birlikteliği halinde sürdüreceğiz. Bize olan desteğini yineleyen ve ziyaretleriyle memnun eden Sayın Karaaslan ve diğer yöneticilere teşekkür ediyorum” dedi. 

Çumra’nın kalkınması ve gelişmesi noktasında gece-gündüz demeden çalışan Başkan Halit Oflaz'a desteklerinin süreceğini dile getiren MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan ise şunları söyledi: "Dün olduğu gibi, yarın da, desteğimiz yanınızda. Ülke genelinde oluşturulan bu birlik ve beraberlik, Çumra’da da sürüyor. Düne bakışımız bugünü, bugüne bakışımız da yarını şekillendirmekte belirleyici bir rol oynayacaktır. Hep birlikte bugüne bakarak çalışırsak, yarınları da sağlam temeller üzerinde şekillendireceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak doğru ve hak bildiğimiz yolda kararlılıkla, omuz omuza ilerlemeye devam edeceğiz.”

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim