Yenigün Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan, Karatay Belediye Başkan Yardımcısı Osman Ciğer ve Meram Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Şenyiğit’i ziyaret etti.

Yenigün Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan, geçtiğimiz günlerde Karatay Belediye Başkan Yardımcısı olarak atanan Osman Ciğer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ciğer’e yeni görevinde başarılar dileyen Arslan, “Deneyimli bir isim olarak Karatay Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilmeniz, belediyecilik hizmetlerine olumlu yansıyacaktır diye düşünüyorum. Bugüne kadar yaptığınız hizmetlerdeki başarınız, yeni görevinizde de devam edecektir. Bu vesileyle yeni görevinizin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah güç kuvvet versin, hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ciğer de, yeni görevlerin yeni sorumlulukları beraberinde getirdiğini söyledi. Bu anlamda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gayretle çalışmaya devam edeceklerinin altını çizen Ciğer, ziyaretten dolayı Arslan’a teşekkür etti.

AHMET ŞENYİĞİT’E NEZAKET ZİYARETİ

Yenigün Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan, Meram Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Şenyiğit’i de ziyaret etti. Konya’ya çeşitli görevlerde bulunarak hizmet etmiş genç bir isim olarak Şenyiğit’e teşekkür eden Arslan, “Bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetleri yakından takip ettik. Yaptığınız hizmetleri takdirle karşılıyoruz. Meram ilçemiz Konya’mızın en güzide ilçesi. Bu anlamda Meram’da yapacağınız hizmetler de daha kıymetli hale geliyor. Allah gücünüzü artırsın, başarılarınız daim olsun” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şenyiğit de, Yenigün Gazetesi’nin şerhe kattığı değerden dolayı teşekkür etti. Gazeteciliğin önemini vurgulayan Şenyiğit, “Bizler yerel yönetimler olarak şehir için, insanlarımız için hizmet ediyoruz. Sizler de şehrin bu dinamiklerini ortaya koyuyor, hizmetlerin vatandaşlarımıza duyurulmasında büyük emek sarf ediyorsunuz. Bundan dolayı şahsınıza ve Yenigün Gazetesi’ne teşekkür ediyoruz. Ziyaretinizden dolayı da ayrıca teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

ABDULLAH AKİF SOLAK

Editör: TE Bilişim