AK Parti Beyşehir Kadın Kolları Başkanlığı’nın 6.Olağan Genel Kurulu’nda Kadın Kolları Başkanlığı’na Gülşah Bahçeci seçildi. Genel kurulda kürsüye gelen kadın kolları başkanlığı görevini Bahçeci’ye devreden Emine Kaya, emanet bilinciyle almış olduğu bu görevi, yine emanet bilinciyle teslim ediyor olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, “Bayrağı devredeceğim arkadaşlarımıza başarılar diliyor, Allah yar ve yardımcıları olsun diyoruz” şeklinde konuştu.

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı’na seçilen Gülşah Bahçeci ise, konuşmasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Türk Milleti’nin yeniden dirildiğine vurgu yaparak, “Şunu iyi biliyoruz ki, güçlü Türkiye’nin tarihinde kadınlar çok önemli noktalarda bu vatanın varlığı ve birliği için büyük roller almıştır. 93 harbinde Nene Hatun’lar,  Çanakkale’de Mücahide Hatice Hanım’lar,  kurtuluş savaşında Şerife bacılar, 15 Temmuz’da göğsünü tanklara siper eden Ayşe hanımlar ve sancağı yere düşürmeyen daha niceleri… Bizler de bu sancağı devralarak gelecek nesillerimizi güvenilir ellere bırakmak için AK Partimizin 2023 stratejileri, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşması için bu kutlu yolda inandığımız  değerler uğruna,  değerlere sahip çıkacağız” dedi.

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin de konuşmasında, kadın kollarının AK Parti için her zaman bir değer olduğunu vurgulayarak, “Sayın Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi AK Parti dönemlerinde kadınlarımız gerekli önem ve hassasiyeti kazanmıştır. Bundan sonra da kazanmaya hep birlikte devam edecektir. Bayrağı devreden Emine Kaya Hanımefendi ve yönetimine bu kutlu davaya hizmet ettikleri için teşekkür ediyorum. Gülşah Bahçeci Hanımefendi ve yönetiminin de bu kutlu davada gerekli hassasiyeti göstereceğine son derece eminiz. Kadın ve Gençlik Kollarımız ve ana kadememizle birlikte bu AK davanın birer neferleri olarak hep birlikte durmadan yorulmadan 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru hep birlikte koşturacağız” ifadelerini kullandı.

AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkan Vekili Nurten Şanlı ise, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadesiyle AK Parti teşkilatlarının en kıymetli, en çalışkan, en cefakar ve fedakar halkalarından birisinin de kadın kolları olduğunu dile getirdi. Bu anlamda AK Parti Beyşehir Kadın Kolları Olağan Genel Kurulu’nda biraraya geldiklerini vurgulayan Şanlı, “Hepimizin ortak gayesi AK Partimize  ve ak davamıza,  yani milletimize hizmet etmektir. Bu kutlu yolda ana gayemiz gönüllere dokunma, insanlara yardım elini uzatma, mazluma, mağdura  kol kanat germe gayesi olmuştur.  İşte bizi, davamızı 19 yıldır diri tutan, başarılı kılan da bu kutlu gayedir” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim