AGRO TİGER STANDI TAM NOT ALDI

Tarım makinaları üretim alanında geniş ürün yelpazesi ile hasat harman makinaları ve hayvancılıkta kullanılan makinalar için büyük üretim kapasitesine sahip olan Agro Tiger Konya Tarım Fuarında çiftçiler yoğun ilgi gösterdi. Firma hakkında bilgi veren Argo Tiger Genel Müdürü İbrahim Elibol, “Üretim yelpazemizde prizmatik balya makinası, yem karma ve dağıtma makinası, sap döver saman makinası, silindirik balya makinası, taş toplama makinası, katı gübre dağıtma römorku ve mısır hasat tablası, ayçiçeği hasat tablası, 14’lü balya toplama makinası, sıvı gübre dağıtma tankı, bahçe gübre dağıtma römorku bulunmaktadır. Tarım makinaları üretiminde geniş ürün ağına sahip olmasının yanında ar-ge, imalat ve pazarlama aşamalarında kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışı ile Türkiye tarım makinaları üretimi sektöründe öncü kuruluşuyuz. Konya Tarım Fuarının ilk gününde yoğun bir ziyaretçi yaşadı  stantımız. İnşallah fuarımızdaki satışlarla ülke ve Konya ekonomisine katkı sağlayacağız” dedi.

‘ÜRÜNLERİMİZİN DAİMA ARKASINDAYIZ’

Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyeti ile çalışmalarını yürüten Proken Tarım Makineları 17. Konya Tarım Fuarında müşterileri tarafından yoğun ilgi gördü. Firma hakkında bilgi veren Tarım Makinaları Mühendisi İsmail Hakan Özcan, “ 2006 yılında kurulan Proken Tarım Makinaları büyümekte olan Türkiye ekonomisi içindeki yerini almış olup, bu doğrultuda değişen teknolojik gelişmeler ışığında Türk sanayisine hizmet vermektedir. Sektörde uzun yıllardır rol almanın verdiği tecrübe, uzman kadro, gelişmiş ürün seçeneği ve üstün hizmet anlayışı ile pazar payını artırmıştır. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına ve beklentilerine en iyi şekilde cevap verecek kalitede ürün ve kesintisiz hizmet sunmak için sürekli olarak yatırıma gitmiş doğal olarak endüstriyel ve sanayi sektöründe hak ettiği yeri almıştır. Çağın gerekliliklerini yakından takip eden firmamız, gün geçtikçe zorlaşan ticaret hayatında şeffaf, bütünü görebilen bir politika izlemekte ve sadece kendi kârlılığı ile değil çevresinde etkileşimi olduğu tüm ekosistemin kârlılığı için çalışmaktadır. Güven ilkesinden hareketle ticari yaşamını sürdüren Proken Tarım Makinaları sattığı ürünlerin daima arkasında olmuş, satış sonrası hizmetlerini de eksiksiz bir şekilde yerine getirmektedir” ifadelerini kullandı.

AGROMASTER STANTI İLGİ ODAĞI OLDU

Agromaster standı çiftçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Firma Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Özçelik, “1962 yılından bu yana Türkiye içinde Ateş Oto firması adı altında yedek parça sektöründe faaliyet gösteren firmamız 1991 yılında Ateşpar Mot. Araç. San. ve Dış Tic. Ltd. Şti. firmasını kurmuş olup ilk yıllarında yedek parça ihracatını başarıyla sürdürmüştür. Daha sonra ihracatımızın yedek parçayla sınırlı kalmayacağını gören firmamız tarım makine ihracatına başlamıştır. Firmamız şuan aktif bir şekilde Türkiye'de imal edilen tarım makine ve ekipmanları ihracatını 45'e yakın ülkeye özveri ve başarıyla sürdürmenin gurunu yaşamaktadır. Bunun yanı sıra 2006 yılından itibaren Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden teknolojik tarım makine ithalatı yapmaktadır. İthal edilen makinelerin Türkiye’nin dört bir yanına satışı sürdürülmektedir. Firmalarımız gelişen global pazara arge çalışmaları, kurumsal yapısı ve her an dinamik bir şekilde her geçen gün gayret sarf etmektedir. Fuarda standımızda hayvancılık ekipmanları, balya makineleri, çayır biçme makineleri, kombine ot silaj makineleri,tarım makinelerinde kullanılan elektronik sistemler ve otomatik dümenleme sistemleri sergiliyoruz. Çiftçilerimizin ilgisinden oldukça memnunuz” dedi.

ÖZYEŞİLYURT, TASARRUF SAĞLIYOR

Özyesilyurt Tarım Makinaları Konya Tarım Fuarında yer alarak firma ve ürünler hakkında fuar ziyaretçilerine ürünlerini sergiliyor. Firma hakkında bilgi veren Özyeşilyurt Tarım Makinaları  Genel Müdürü Şenol Arık, “  Özyeşilyurt Tarım Makinaları ilk olarak Yusuf Koç  tarafından, 1969 yılında kurulmuş olup, römork imalatı ile başladığı üretimine bugün; Yem Karma Makinaları  Katı Gübre Dağıtma Römorkları ,Taşıma Römorkları, Sıvı Gübre Serpme Tankları Su Tankerleri, Merdaneler ve Çiftlik Ekipmanları ile devam etmektedir. Bugün gerek yurt içi gerekse yurt dışı satış ve satış sonrası hizmet politikamız ile dünya genelinde tanınan bir marka olma yolunda önemli adımlar atmış olan firmamız 40 yılı aşkın tecrübesi, genç ve dinamik personeli ile her geçen gün  değerli müşterilerimize zamandan, iş gücünden tasarruf ederek daha yüksek ve kaliteli verim almanızı sağlayacak makinalar üretmeyi hedef haline getirdik. Fuardan beklentimiz oldukça yüksek. Tüm Konyalı ve bölge çiftçilerimizi fuarımıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim