AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Yenigün Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Yenigün Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Abdullah Akif Solak, Yenigün Gazetesi Reklam Koordinatörleri Fahri Altınok, Sami Kayalar, İbrahim Büyükharput ve ARS Ajans Koordinatörü İbrahim Çiçekçi hazır bulundu. Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Yenigün Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Abdullah Akif Solak, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Selman Özboyacı’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

‘31 MART SEÇİMLERİ OLDUKÇA ÖNEMLİ’

Yenigün Gazetesi’ne 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi ve ülke gündemi ile açıklamalarda bulunan Özboyacı, “31 Mart Yerel seçimler ciddi bir öneme sahip. 5 yıllık çok ciddi mücadele verilen sürecin sonunda böyle bir yerel seçim ile karşı karşıyayız. 5 senenin sonucunda 8’inci seçime gidiyoruz. Buna rağmen her türlü baskıya ve hain girişime rağmen yılmamış ayakta duran muktedir bir Türkiye Cumhuriyeti var. Devletin bekasını ülkenin birlik ve bütünlüğünü korumak adına bu hassasiyeti korumak için yola çıkan Cumhur İttifakı var. Konyamız’da yaşayan her kesimden vatandaşımızdan Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız ve adayımız Uğur İbrahim Altay’a çok büyük ilgi ve alaka var. Allah’ın izni ile güzel bir oy oranı ile Cumhur İttifakı ile Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanacağımızı düşünüyorum. Yine 31 ilçede de Cumhur İttifak’ın adayları ile 31 ilçenin 31’inde kazanacağımızı düşünüyorum. Milletimize Cumhur İttifakının hassasiyetini anlatmamız lazım” dedi. 

‘CUMHUR İTTİFAKININ ÖNEMİNİ ANLATABİLMEK ÖNEMLİ’

Türk milletinin feraset sahibi olduğuna dikkat çeken Özboyacı, “Bizler milletimizin feraset sahibi olduğuna inanıyoruz. Bunu bir slogan olarak söylemiyoruz. O sebepten milletimizde şuanda Cumhur İttifakının ne için kurulduğunu,  ne kadar büyük bir hassasiyet ile kurulduğunu, ülkenin buna ne kadar ihtiyacı olduğunu görüyor. Bizler Cumhur İttifakının önemini sahada vatandaşlarımıza çok iyi anlatmamız gerekiyor. Bu ittifak liderler tarafından oluşturuldu ve bizlerin de bu ittifaka sahip çıkmamız gerekiyor. Komşu ülkelerden yaşanan olayları gördükten sonra bizler Cumhur İttifakın  ne kadar önemli olduğunu görüyoruz.  Cumhurbaşkanımızın vurgu yaptığı Gönül Belediyeciliği aslında kendi modeli. İstanbul’da başlattığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı döneminde İstanbul’un karşı karşıya olduğu makro problemleri milletinin desteği ile açtı ve  milletin teveccühüne o şekilde mahzar oldu.  İcraat ve tevazu ile hizmeti millette birleştirdi” ifadelerini kullandı.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA 

Editör: TE Bilişim