Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların bayram alışverişlerini rahat yapabilmeleri adına şehir merkezinde bulunan kapalı otoparkların bayrama kadar ücretsiz hale getirilmesi esnafı sevindirdi. Bu kapsamda Ramazan Bayramı’nın 1. Gününe kadar Konevi, Zindankale, İplikçi, Mevlana ve Osmanlı Buğday Pazarı kapalı otoparkları ücretsiz olacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, otoparkların ücretsiz hale gelmesi ile ilgili, Twitter hesabından duyurduğu mesajında şu ifadelere yer vermişti: "Hemşerilerimiz, Esnaf Odalarımız ve esnafımızın isteği ile kapalı otoparklarımızı (Konevi, Zindankale, İplikçi, Mevlana ve Osmanlı Buğday Pazarı) bayram alışverişi boyunca bu günden itibaren ücretsiz hale getirdik.” Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Muharrem Karabacak ise Başkan Uğur İbrahim Altay’ın mesajının esnaf ve vatandaşlar adına sevindirici olduğunu vurguladı ve teşekkür etti. 

“OTOPARKLARIN ÜCRETSİZ OLMASI ESNAFIMIZI SEVİNDİRDİ”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Muharrem Karabacak, otoparkların ücretsiz hale getirilmesinin esnaflar ve vatandaşlar adına iyi olduğunu vurgulayarak

“10.06.2018 tarihinden geçerli olmak üzere Bayramın 1. gününe kadar Esnafımızın ve Vatandaşlarımızın daha huzurlu ve rahat bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için Büyükşehir Belediyemize ait olan katlı otoparklar ücretsiz hale getirildi. Esnafımız ve vatandaşımız için sevindirici bir haber oldu. Vatandaşımızda bayram öncesi alışverişini rahatça yapabilecek.  Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a böylesine örnek bir uygulamadan dolayı çok teşekkür ederiz. Konevi, Zindankale, İplikçi, Mevlana ve Osmanlı Buğday Pazarı kapalı otoparklarımız bayramın 1. Gününe kadar ücretsiz olacaktır”  dedi. 

HÜSEYİN MENEKŞE

Editör: TE Bilişim