Toyota Plaza OTOJEN’in Şubat kampanyasında 2018 model yılı Corolla ve Toyota C-HR’lar avantajlı fiyatlarıyla yeni müşterilerini bekliyor. 2018 model yılı fiyatlarını açıklayan Toyota’nın sınırlı sayıdaki 2017 model otomobillerinde de fırsatlar devam ediyor.

AVRUPA BAŞKENTLERİNE BİLET!

Toyoto Otojen Plaza Satış Müdürü Mehmet Çırak, “Şubat ayında araç alan tüm müşterilerimize özel Avrupa başkentlerine çift kişilik gidiş- dönüş uçuş bileti veriyoruz. Çekilişsiz kurasız. Şubat ayında Toyota modellerinden birini alanlara, Avrupa’ya çekilişsiz kurasız çift kişilik gidiş-dönüş uçak bileti hediye ediliyor. Bu biletler Amsterdam, Atina, Berlin, Brüksel, Budapeşte, Londra, Milano, Münih, Paris, Roma veya Viyana destinasyonlarını  kapsıyor” dedi.

FIRSATI KAÇIRMAYIN

Toyota Plaza OTOJEN’in Şubat kampanyasında 2018 model yılı Corolla ve Toyota C-HR’lar avantajlı fiyatlarıyla yeni müşterilerini beklediğini ifade eden Çırak, “2017 model araçlarımızda 2017 fiyatlarımız ile vermeye devam ediyoruz. 2017 model araçlarımızdan elimizden kısıtlı kaldı. Bu araçlardan almak isteyen vatandaşlarımız fırsatları kaçırmasınlar. 2017 model araçlarımız ile 2018 model araçlarının arasında 15 bin TL yakın fark var.  Toyota corolla 1.33 2017 modelimiz 68bin 800 TL’den başlıyor. Toyota Auris 2017 model 1.33 ise 69bin 150’den başlıyor. Şu anda Toyota corolla 1.33 2018 modeli 75 bin TL.  Toyota Auris 2018 ise 79 bin Tl’den başlıyor. 2017 modelleri arasında 10-15 bin TL arasında elimizde kısıtlı sayıda kalan araçlardan Konyalı vatandaşlarımız fırsatı kaçırmasınlar” ifadelerini kullandı.Toyota Plaza OTOJEN’e Konyalıların gösterdikleri ilgiden memnun olduklarını belirten Çırak, “ Konyalıların Toyoto’ya göstermiş olduğu ilgiden oldukça memnunuz. Araç satışı olarak Konya genelinde 4. sıradayız. Toyoto ailesinde en çok Corolla marka aracımıza yoğun ilgi var. Corolla aracımız tam bir aileyi aracı ve aracın ikinci el satışları da kolay. Toyoto araçlarını diğer araçlardan ayıran en büyük fark kalite ve sorunsuzluk ve müşteri memnuniyetine odaklı olması. Tüm Konyalı hemşerilerimiz Toyota Plaza OTOJEN bekliyoruz” dedi. 

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim