Yiğit Kılınç tarafından kurulan Yiğit Kılınç Şirketler Grubu Endüstriyel temizlik ürünleri sektöründe adından söz ettiriyor. Bünyesinde Rekortmen, Rekortmen Skor gibi markaları barındıran Yiğit Kılınç Şirketler Grubu online satış sitesi olan www.endustriyeltemizlikurunleri.com adresinden de müşterileri ile buluşuyor. Yiğit Kılınç Şirketler Grubu’nu Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit Kılınç’dan dinledik.

‘7 YILDIR SEKTÖRDEYİZ’

Yiğit Kılınç Şirketler Grubu olarak 7 yıldan bu yana sektörde faaliyet gösterdiklerini ifade eden Yiğit Kılınç Şirketler Grubu Sahibi Yiğit Kılınç, “Yiğit Kılınç grup şirketinin Yönetim Kurulu Başkanıyım. Şirketimiz 7 sene önce endüstriyel temizlik pazarında faaliyet göstermeye başladı. Endüstriyel temizlik malzemelerinde daha fazla katma değer, daha iyi hizmetle yola çıktık. Bunun neticesinde alt bayi ve bölge müdürlüklerimiz ile devam ediyoruz. İstanbul ve Ankara için Prolab markası adı altında şubelerimiz mevcut. Konya bayimiz Promotto. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aslan Bey. Şirketimiz temizlilik malzemeleri ile ilgili endüstriyel kanatta kurumsal bazda yoluna devam ediyor.  Firma olarak geniş bir dağıtım ağına sahibiz.  Firmamız 81 ilde faaliyet verecek noktada. İthalat ve ihracat noktasında sektörde Pazar lideriyiz” ifadelerini kullandı.

‘7 BİN KALEMDE MÜŞTERİLERİ İLE BULUŞUYOR’

7 Bin kalemde müşterileri ile buluştuklarını ifade eden Kılınç, “Firmamız endüstriyel temizlik malzemeleri ve ekipmanlarında 7 bin kalemde müşterilerine tedarik vermekte. Bunların belli başlı kalemlerinde sektörde Pazarda hacim oluşturan malzemeleri üretim bandında sıvı grup,kimyasal grup, kağıt grubu markalarımızın piyasaya yayıldığı gruplar. Şirket vizyonumuz geleneği ürün bazlı bir firma değiliz. Müşterilerimize fayda sağlayacak şekilde çalışıyoruz” dedi.

‘MÜŞTERİ ODAKLI ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİYORUZ’

Müşteri odaklı çalıştıklarını ifade eden Yiğit Kılınç Şirketler Grubu Sahibi Yiğit Kılınç, “Türkiye’nin temiz sosyal yaşamı ve hijyen güvenliği için gerek toptan gerekse perakende alanların da hizmet üretiyoruz. Ankara Gimat toptancılar sitesinde ve İstanbul merkezimizle “Temiz İş” için yanınızdayız. Rekortmen ve Rekortmen Skor markalarımızla sektörün yeni kalite vizyonunu iş ortaklarımızla, tüketicilerimizle paylaşıyoruz. Ekonomik şartları dikkate alarak, sınırlı kaynakları yüksek ekonomik faydalara dönüştürmek şirketimizin inovatif misyonunu oluşturmaktadır. Satıştan önce müşteri odaklı yaklaşımımız şirketimizin ana değerleri arasındadır. Mutluluğunuz, mutluluğumuzdur. Temizlik ve hijyende birlikte yeni rekorlara, yeni skorlara” ifadelerini kullandı.

FAHRİ ALTINOK

Editör: TE Bilişim