Sevdiklerimizle beraber olduğumuz bayram günlerinde sevdiklerimize yapılan ikramlar da çok önemli. Misafirlere sunulan ikramlar misafire verilen değeri gösterir. Bu yüzden yapılan tatlı alışverişlerinde insanlar buna dikkat ediyor. Tatlıcılar da şimdiden hazırlıklarını tamamladı ve tatlı siparişlerini kabul etmeye başladı. Ramazan Bayramının yaklaşması dolayısıyla tatlı üreticileri, siparişleri karşılamak için yoğun mesai yapıyor.  

YOĞUN MESAİ HARCIYORUZ

Bayramların vazgeçilmez ikramlarından tatlılara  olan talebi karşılayabilmek için işletmeciler şimdiden yoğun mesai harcıyor. Tatlıcılar da Ramazan Bayramına sayılı günler kala müşterilerin siparişlerine yetiştirmek amacı ile mesailerine erken başlıyor.

Meşhur Şark Kadayıfçısı Remzi Usta Aziziye Şubesi Sahibi Mehmet Bural, “Ürettiğimiz burma kadayıfı ve künefe ile Konyalıların damak tadına hitap eder olduk ve kendimizi sektörde kabul ettirmeyi başardık. Zaman içerisinde Allah nasip etti, Konya’da 4 farklı noktada şubeleşerek hizmeti müşterimizin ayağına kadar götürmeyi başardık. Ramazan Bayramının gelmesi ile birlikte vatandaşlarımızın tatlıya olan ilgisi var.  Bizler de müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda müşterilerimizin siparişleri yetiştirmeye çalışıyoruz.  Müşterimiz cevizli, antepfıstıklı ve sütlü kadayıflarımıza yoğun ilgi gösteriyor. Biz tatlımızda asla sıvı yağ kullanmayız. Özel olarak Van’ın Erciş ilçesinde ürettirdiğimiz sadeyağı kullanırız. Bizler kaliteden asla taviz vermiyoruz. Müşterilerimizde kaliteden taviz vermesinler.  Firma olarak müşterilerimizin talepleri doğrultusunda siparişlere yetişmek amacıyla çalışmalarımıza hız verdik.  Tatlı fiyatlarımız ise cevizli kadayıfımızın tepsisi 125 TL, antepfıstıklının tepsi fiyatı ise 180 TL arasında.  Tüm Konyalı hemşerilerimizin Ramazan Bayramını şimdiden tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim