Yenigün Gazetesi, gelişen ve büyüyen Konya’nın yakaladığı ivmeyi desteklemeye devam ediyor. Yayınları ile Konya’ya ve Türkiye’ye yol gösteren Yenigün Gazetesi, şehrin temel dinamiklerini yapıcı bir perspektifle desteklemeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Yenigün Gazetesi bu yıl 16.'sü gerçekleştirilen Konya Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı'nda, gazetemizin eki olarak dağıtılan tarım özel sayısına ziyaretçiler ve firmalar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. 

Konya'nın gurur kaynağı olan tarım teknolojisi üreten firmaların tanıtıldığı dergi içeriğinde, sektörle ilgili daha birçok bilgilendirici konular ile tarımsal alandaki son gelişmeler yer aldı. Yayın yaptığı sektörde en çok dikkat çeken bir sayı olmayı başaran gazetenin 10'LAR Tarım Özel Sayısı, okuyucular tarafından ilgiyle okundu. 

Tarım Fuarı'na katılan ziyaretçiler derginin fuara yakışan bir çalışma olduğunu belirterek, Konya'nın tarım sektöründeki önemli firmalarına ve tarımdaki gelişmelere yer verilmesinin önemli olduğunu ifade etti. Ziyaretçiler, "Güzel bir dergi hazırlanmış. Dergi sayesinde firmaları daha yakından tanıma imkanı bulacağız. Ayrıca tarımsal alandaki yeniliklerin de verilmesi biz çiftçiler açısından bilgilendirici. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

"Tarımın Enleri En Büyük Fuarda Buluşuyor" başlığı ile dergiyi tarım sektörünün ve çiftçilerin beğenilerine sunduklarını belirten 10'LAR Dergisi Genel Koordinatörü Fahri Altınok, "Şehrimiz ve Türk tarım sektörü için önemli olan Konya Tarım Fuarı’nı Yenigün Gazetesi olarak bizlerde fazlasıyla önemsiyoruz. Farklı birçok ülkeden gelen katılımcılara Tarım Dergimizi ulaştırmak bizler içinde ayrı bir önem arz ediyor. Konya’nın ve ülkemizin tarımsal hamlelerini bir araya getirerek harmanladığımız dergimiz hem bizler hem de Konya’yı bu alanda yakından tanımak isteyenler için rehber niteliği taşıyor. Evet, yine bu bağlamda ses getirecek bir fuara, iddialı bir dergi hazırlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Tarım şehri olan Konya’da birbirinden başarılı üreticileri ve yatırımcılarını birarada buluşturduk.  Keyifle okunacak bir dergi hazırladık" dedi. 

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim