HİLALSAN İLGİ ODAĞI OLDU

Konya’da ilk kez gerçeklen  makine sektörünün en büyük buluşma platformlarından biri olan MAKTEK Fuarından HİLALSAN ilgi odağı oldu. Fuar hakkında değerlendirmelerde bulunan HİLALSAN Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Mustafa Coplan,” 1984 yılında kurulan HİLALSAN, manuel sac makasları ile başladığı üretime, bu gün Hidrolik Kombine Makaslar, Hidrolik Presler, Redüktörlü Giyotin Makaslar, CNC Hidrolik Giyotin Makaslar ve CNC Hidrolik Abkant Presler ile devam etmektedir. Kuruluşumuzun temelinde yer alan en önemli varlığımız olan hayal gücü ve bu hayallere hayat veren yüksek özgüvenimiz ile Türkiye için çalışıyor, katma değer üretiyor, global bir şirket olma hedefiyle ilerliyoruz. Firmamız dünya pazarlarında HİLALSAN markası ile hizmet vermekte olup bugün beş kıtaya ulaşmış, müşterilerine vermiş olduğu güven ve potansiyelini her geçen gün daha da artırmaktadır. Hilalsan Makina, genç ve dinamik kadrosu ile geçmişte olduğu gibi gelecekte de birçok başarıya imza atmayı hedef seçmiştir.Kalite, güven, istikrar için HİLALSAN” ifadelerini kullandı.

DEV ÇELİK 37. YILINI KUTLUYOR 

Yapılan işin öneminin ve hassasiyetinin bilincinde olan uzman kadrosu ile  1983 yılından günümüze dek  hizmet vermiş ve vermeye devam eden Dev Çelik MAKTEK Konya Fuarında yerli ve yabancı işadamları ile buluşuyor. Dev Çelik Yönetim Kurulu Üyesi ve Satış Müdürü Cihan Devcioğlu, “Devçelik olarak sektörde 37. yılını bu yıl kutluyor. Dev Çelik olarak sanayinin vasıflı çelik satışını üstleniyoruz. Son 15 yıldır aktif olarak satış ağırlıklı çalışıyoruz. Türk ekonomisinin temel taşlarından olan otomotiv yan sanayi ve makine imalat sanayisinin dünya markaları arasında yerini alabilmesi ancak kaliteli üretim ve buna bağlı olan kaliteli hammaddelerin kullanımıyla mümkün olacağı inancındayız. Ayrıca kalitesinden ödün vermeyen Asil Çelik - Çemtaş - MKE fabrikalarının ürünleri ile kalitesine güvendiğimiz ithal çelik ve endüstriyel malzemelerinin de satışını yapmaktayız. Müşterilerimize en iyi hizmet vermeye gayret ediyoruz” dedi.

FUARLARIN TAMAMINA KATILIM SAĞLIYORUZ

1996 yılında Konya da sanayi sektörüne hizmet vermeye başlayan Yuntes makine sektöründe lider ve öncü olmaya devam ediyor. Yuntes alanında gerçekleşen fuarın tamamına katılım sağlayarak yerli ve yabancı ziyaretçilerle buluşuyor. Yuntes Makine Sahiplerinden Yunus Derebağ, “Yuntes olarak sektörümüz ile ilgili fuarların tamamına katılım sağlıyoruz. Yuntes makinenin öncelikli amaç ve vizyonu sanayiciye kaliteli hizmet ve destek vermektedir. Bu düşünce tarzıyla ürün yelpazesini giderek artırmış ve Türkiye’de makine sektöründe adından ilk sıralarda bahsettirmeye başlamıştır. Ayrıca dünyaca ünlü alanında uzmanlaşmış birçok firmanın distribütörlüğünü alarak yine kalitesinden ve hizmetinden ödün vermemiştir. Türkiye’de endüstriyel makinaların her çeşidini bulunduran Yuntes makina üniversal tezgah, CNC tezgah, istifleme makinaları ve bunların alternatiflerini bir çatı altında toplamıştır. Fuar kapsamında firmalarımızın üretimi gerçekleştirdiğimiz ürünlerin tanıtımını bunun yanında firmamızı anlatıyoruz” şeklinde konuştu. 

AK MAKİNA EKONOMİYE KATKIDA BULUNUYOR

1969 yılından günümüze kadar ülke sanayimizin gelişiminde, ulusal ve uluslararası bir çok platformda çok önemli başarıların altına imza atan Ak Makina MAKTEK Konya’da ziyaretçilerle buluşuyor. AK Makina Teknik Servis Yetkilisi Hüseyin Obik, “Ak Makina 1969 yılından günümüze kadar ülke sanayimizin gelişiminde, ulusal ve uluslararası birçok platformda çok önemli başarıların altına imza atmıştır. 47 yıl önce üretmiş oldukları takım tezgahları sanayi de hala aktif olarak çalışmakta olup yüksek teknoloji mühendisliği tecrübesi ve dünya markaları ile olan teknik iş ortaklığından oluşan güçle, bir çok sektöre üst düzey hizmetlerini sürdürmektedir.  1969 yılında ülkemizin 4. takım tezgâhı fabrikasını kurmuş olmaktan ve hala aktif bir şekilde çalışan üretim makinelerimizi ülke sanayisine kazandırmış olmaktan gurur duymaktayız. CNC tezgahları, plastik ve metal enjeksiyon makinaları, pres hatları, sac işleme makinaları, robot otomasyon sistemleri, üniversal takım tezgahları ürünlerinin satış, planlama ve servis hizmetleri ile ülke sanayimizin önemli kuruluşlarına çözüm ortağı olmuştur. Anahtar teslimi yüzlerce üretim projenin altına Türk mühendisleri ile imza atarak ülke gelişiminde büyük katkıda bulunmaya devam etmektedir” dedi.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim