Müşterilerine avantajlı ve alternatif çözümler sunan Dacia ve Renault Yetkili Satıcısı Çelik Motorlu Araçlar A.Ş.’de fırsat dolu kampanyalar devam ediyor. Renault ve Dacia model araçlardaki kampanyalar hakkında açıklamalarda bulunan Renault ve Dacia Yetkili Satıcısı Çelik Motorlu Araçlar A.Ş. Satış Müdürü Bülent Tutar müşterilerin şimdi araç aldıkları takdirde 2018 yılında ödemeye başlayacaklarını ifade ederek; “Eylül ayında Clio HB, Clio Sport Tourer, Megane HB, Kangoo Multix, Kangoo Express satın alırsa taksit ödemelerine 2018’de başlıyor. Yine Dacis Sandero satın almak isteyenler sıfır km araçlarını şimdi alıyor, kredi taksit ödemelerine ise 2018’de başlıyor. Talisman, Kadjar ve Symbol satın almak isteyenler, 12 bin TL ve 12 aya kadar yüzde 0 faiz fırsatından yararlanabilirler. Master ve Trafic modellerinin satın alımlarında ise ticari müşteriler için 34 bin TL kredi ve 12 aya kadar yüzde 0 faiz fırsatı sizleri bekliyor” diye konuştu. 

ŞİMDİ AL, 2018’DE ÖDEMEYE BAŞLA

Renault Yetkili Satıcısı Çelik Motorlu Araçlar A.Ş. Satış Müdürü Bülent Tutar, Vatandaşların Eylül ayında araç alarak 2018’de ödemeye başlayacaklarını ifade ederek sözlerine şu şekilde devam etti:  “Vatandaşlarımız Eylül ayında Clio HB, Clio Sport Tourer, Megane HB, Kangoo Multix, Kangoo Express satın alırsa taksit ödemelerine 2018’de başlıyor. Kampanya kapsamında satın alınacak sıfır kilometre aracın fatura bedelinin minimum yarısı kadar tutar nakit ya da takas araç ile ödenebilir. Fatura bedelinin diğer yarısı ise anlaşmalı finans kuruluşundan kredi kullanılarak ödenmelidir. İlgili kredinin ilk ödemesi, 2018 yılı Ocak ayında yapılacaktır. Maksimum kredi tutarı; araç fatura bedelinin yarısı, maksimum vade; 48 ay ve kredi faiz oranı yüzde 1,19’dur. Kredi ödemelerine hemen başlamak isteyen ise yasal sınırın izin verdiği maksimum kredi tutarı ve maksimum 48 ay vade için yüzde 0, 99 faiz oranından yararlanabilirler. Müşterilerimiz ayrıntılı bilgiyi Renault Yetkili Satıcısı Çelik Motorlu Araçlar A.Ş’den alabilirler.” 

CAPTUR VE MEGANE SEDAN MODELLERİNE ÖZEL YÜZDE 0 FAİZ

20 bin TL’ye 12 aya kadar yüzde sıfır faiz fırsatından bahseden Tutar kampanyanın Captur ve Megane modelleri için geçerli olduğunu belirterek, “Eylül ayında Captur ve Megane Sedan satın almak isteyenler, 20 bin TL ve 12 aya kadar yüzde 0 faiz fırsatından yararlanabilirler. Daha fazla kredi ve vade talebi olanlar ise yasal sınırın izin verdiği maksimum kredi tutarı ve maksimum 48 ay vade için yüzde 1, 14 faiz oranından yararlanabilirler. Kampanyamız stoklarla sınırlı olup 30.09.2017 tarihine kadar geçerlidir. İlgili kampanya koşulları Megane Sedan Joy 1,6 versiyonu için geçerli değildir. Diğer tüm Megane versiyonları kampanya koşullarından yararlanabilir” diye konuştu. 

TALİSMAN, KADJAR VE SYMBOL MODELLERİNE ÖZEL YÜZDE 0 FAİZ

Tutar, Talisman, Kadjar ve Seymbol modellerinde ki avantajlı kampanyalara değinerek ifadelerine şu şekilde yer verdi; “Eylül ayında Talisman, Kadjar ve Symbol satın almak isteyenler, 12 bin TL ve 12 aya kadar yüzde 0 faiz fırsatından yararlanabilirler. Daha fazla kredi ve vade talebi olanlar ise yasal sınırın izin verdiği maksimum kredi tutarı ve maksimum 48 ay vade için yüzde 1,24 faiz oranından yararlanabilirler. Kampanya stoklarla sınırlı olup 30.09.2017 tarihine kadar geçerlidir. Müşterilerimiz yine ayrıntılı bilgiyi Renault Yetkili Satıcısı Çelik Motorlu Araçlar A.Ş’den alabilirler.” 

MASTER VE TRAFİC’DE AVANTAJLAR VAR 

Master ve Trafic modellerinin satın alımlarında 34 bin TL, 12 aya kadar yüzde sıfır faiz avantajının olduğunun altını çizen Tutar, “Eylül ayında, Master ve Trafic modellerinin satın alımlarında, ticari müşteriler için 34 bin TL kredi ve 12 aya kadar yüzde 0 faiz fırsatı sizleri bekliyor! Daha fazla kredi ve vade talebinizde ise 48 bin TL ve 24 aya kadar yüzde 0,79 sabit faiz oranı sunuluyor. Bu tutar ve vadenin üzerindeki talepler için ise yasal mevzuatın izin verdiği maksimum kredi tutarı ve vadeye kadar, kademeli olarak artan faiz oranları bulunuyor. Finansman kampanyasına dahil olmadan yapılacak Master ve Trafic satın alımlarında ise 2 Bin TL’lik nakit alım indirimi uygulanmaktadır. 34 bin TL 12 Ay yüzde 0 / Aylık Ticari Maliyet Oranı; yüzde 0.34, Yıllık Ticari Maliyet Oranı; yüzde 4.22. 48.bin TL 24 Ay yüzde 0,79 / Aylık Ticari Maliyet Oranı; %0.96, Yıllık Ticari Maliyet Oranı; yüzde 12.16” dedi.

DACİA’DA DEV KAMPANYA  

Bu ay içerisindeki DACIA markalı araçlardaki kampanyalar hakkında da bilgiler veren DACİA Yetkili Satıcısı Çelik Motorlu Araçlar A.Ş. Satış Müdürü Bülent Tutar “Eylül ayında Sandero satın almak isteyenler sıfır km araçlarını şimdi alıyor, kredi taksit ödemelerine ise 2018’de başlıyor. Kampanya kapsamında satın alınacak sıfır km aracın fatura bedelinin minimum yarısı kadar tutar nakit olarak ya da takas araç ile ödenebilir. Fatura bedelinin diğer yarısı ise anlaşmalı finans kuruluşundan kredi kullanılarak ödenmelidir. İlgili kredinin ilk taksit ödemesi, 2018 yılı Ocak ayında yapılacaktır. Maksimum kredi tutarı, araç fatura bedelinin yarısı; maksimum vade, 48 ay ve kredi faiz oranı  yüzde 1,19’dur. Kredi ödemelerine hemen başlamak isteyenler ise yasal sınırın izin verdiği maksimum kredi tutarı ve maksimum 48 ay vade için yüzde 0,99 faiz oranından yararlanabilirler” diyerek sözlerine şu şekilde devam etti; “Eylül ayında Dokker Combi ve Dokker Van satın almak isteyenler, 20 bin TL ve 12 aya kadar yüzde 0 faiz fırsatından yararlanabilirler. Daha fazla kredi ve vade talebi olanlar ise yasal sınırın izin verdiği maksimum kredi tutarı ve maksimum 48 ay vade için yüzde 1,14 faiz oranından yararlanabilirler. Yine aynı ay içerisinde Duster, Lodgy ve Logan MCV satın almak isteyenler, 12 bin TL ve 12 aya kadar yüzde 0 faiz fırsatından yararlanabilirler. Daha fazla kredi ve vade talebi olanlar ise yasal sınırın izin verdiği maksimum kredi tutarı ve maksimum 48 ay vade için yüzde 1,24 faiz oranı var. Dacia marka ticari taksi sahibi olmak isteyenler ise taksilere özel indirimden ve kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişen avantajlı faiz oranlarından yararlanıyorlar.”

HÜSEYİN MENEKŞE

Editör: TE Bilişim