Saraylı Madeni Eşya Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Çimen, firma hakkında bilgiler verdi. Sektörde 25 yılı aşkın bir geçmişe sahip olduklarını aktaran Şükrü Çimen, “36 bin metrekare kapalı, 72 bin metrekare açık alanda üretim yapıyoruz. 25 yıllık bir deneyimle bu konuda sektörün öncüsüyüz diyebilirim. Bununla birlikte 200 çeşit farklı ürün ile 50’den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Firma olarak Rusya’da bir yatırımımız bulunuyor. Ev gereçleri ve endüstriyel ürünler noktasında üretimlerimize devam ediyoruz. Özellikle platform ve iskele üretiminde iyi bir konumdayız. Bunun yanında Lady ismiyle de bir alt markamız bulunuyor” dedi.


Son yıllarda yapı sektörü alanında yapmış olduğu ürünler ile güçlendiklerini dile getiren Çimen, “Yapı alanında üretimine devam ettiğimiz ürünlerimiz ile büyük beğeni topluyoruz. Alüminyum mobil iskeleler, endüstriyel merdivenler ve alüminyum endüstriyel platform üretimi ile hem yapı hem de hırdavat sektöründe, iş birliğimiz ile güçlenmekteyiz.  Çok amaçlı kullanım sunan platformlarımız bu manada ustalarımızın işlerini kolaylaştırıyor. Kullanım yerlerine göre inşaat, dekor, yapı ve benzeri alanlarda 1 metreden 12 metreye kadar farklı yüksekliklerde ve çeşitli ürünlerde çözümler sunmaktadır. Hafif, kullanışlı ve demonte olduğu için tercih edilen alüminyum iskelelerimiz, platform ve merdivenlerimiz inşaat sektörü endüstriyel depolama ve çözümlerde en çok tercih edilme sebebi olarak bilinmekte. Tabi bunun yanında sağlamlık açısından da büyük güven veriyoruz. Sunmuş olduğumuz sağlamlığı ise paslanmaz ve şık bir görünüm ile bütünleştiriyoruz” dedi.


ÜRÜN ÇEŞİDİNDE ZİRVEDEYİZ

Kaliteli üretim anlayışına sahip bir firma olduklarının altını çizen Şükrü Çimen, “Ürün çeşitliliği ve kalitesi ile Saraylı Madeni Eşya hem sektörün lideri hem de bir dünya markası olmuş durumda. 200 farklı ürün ile neredeyse Konya’dan dünyaya açılıyoruz. Öte yandan sahip olduğumuz Türkiye’nin en geniş kapsamlı ‘TS EN 1004’’ ve  ‘’TS EN 131-7’’ belgesi ile ürünlerimizi güven altına almış durumdayız. Aynı zamanda üretim kalitemizi de CE, İSO gibi belgeler ile tescillemiş bulunuyoruz. Müşterilerimize daha iyi bir hizmet anlayışı için kurumsal ve disiplin yönünden büyük hizmet sunuyoruz” dedi.
200’ÜN ÜZERİNDE ÜRÜN ÇEŞİDİMİZ VAR
Ürün çeşitleri hakkında da bilgiler veren Çimen, “2019 yılında endüstriyel merdivende 4 yeni çeşit, iskele grubunda 2 yeni çeşit, platformda 3 yeni çeşit, ev tipi merdivende de 2 yeni çeşit ürettik. Şu an 200’den fazla çeşit ürün üretiyoruz. Konya’daki tesislerimizde 100’ün üzerinde, Rusya’daki yatırımızda da 50’nin üzerinde çalışanımız var. Gururla bayrağımızı dünyada dalgalandırıyoruz. Yatırımlarımız ve yeni ürün çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.

FAHRİ ALTINOK

Editör: TE Bilişim