Her ay sunduğu kampanyalarla kullanıcıları mutlu eden Renault, bu  ayda kullanıcılara güzel kampanyalar sunmaya devam ediyor. Renault, şubat ayında Clio HB, Clio, Sport Tourer, Megane Sedan ve tüm hafif ticari araç modellerinde sıfır faiz fırsatının yanı sıra 2018 model binek modellerde avantajlı fiyatlar sunuyor.  Renault ve Dacia’nın Şubat  ayı kampanyaları hakkında bilgi veren Çelik Motorlu Araçlar Satış Müdürü Bülent Tutar, Renault ve Dacia’nın  binek modellerde  yüzde 0 faiz fırsatı ile müşterililerini beklediğini ifade etti.

RENAULT BİNEK MODELLERİNDE YÜZDE 0 FAİZ FIRSATI

Çelik Motorlu Araçlar Satış Müdürü Bülent Tutar, Renault’un binek modellerinde yüzde 0 faiz  fırsatı sunduğuna dikkat çekerek, “Şubat ayında Renault binek modellerinde sıfır faiz fırsatı ve 2018 model yılı binek modellerde avantajlı fiyatlarla müşterilerimiz ile buluşuyor. Megane Sedan, Clio HB, Clio Sport Tourer, modellerinin satın alımlarında, 24 bin TL kredi tutarı ve 12 ay vade seçeneği için yüzde 0 faiz oranından müşterilerimiz yararlanabilir.  Farklı tutar, vade veya faiz oranlarından yararlanmak isteyenler için ise maksimum 60 bin TL kredi tutarı ve 30 aya varan vade seçeneği için yüzde 1,99 faiz oranı ile müşterilerimizi bekliyoruz. Finansman kampanyaları, Megane Sedan, Clio HB, Clio Sport Tourer, modellerinin, satın alımlarında geçerlidir ve anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları sadece Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. MaxxiKoruma satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Ayrıca Renault binek araç perakende müşterileri için 2018 model yılı devlet hurda teşvikli Clio HB 66 bin 900TL’den , 2018 model yılı devlet hurda teşvikli Megane Sedan 86 bin 900TL’den başlayan fiyatlarla stoklarla sınırlı olarak satışa sunuluyor.Kampanyalar stoklarla sınırlıdır ve 28.02.2019 tarihine kadar geçerlidir” ifadelerini kullandı.

TÜM RENAULT HAFİF TİCARİ ARAÇLARDA 

60 BİN TL 12 AY  YÜZDE 0 FAİZ FIRSATI

Renault hafif ticari araç modellerinin uyguladığı kampanyalar ile de müşterileri ile buluşuyor. Renault Hafif ticari modellerde ise 60 bin lira kredi kullanacak müşteriler, 12 ay vade seçeneği için sıfır faiz avantajından faydalanabiliyor. Hafif ticari araçlardaki kampanyalar hakkında da bilgi veren Çelik Motorlu Araçlar Satış Müdürü Bülent Tutar, “Şubat ayında, tüm Renault hafif ticari araç modellerinin satın alımlarında, 60 bin  TL kredi tutarı ve 12 ay vade seçeneği için yüzde 0 faiz oranından yararlandırıyoruz.  Farklı tutar, vade veya faiz oranlarından yararlanmak isteyenler için ise maksimum 60 bin TL kredi tutarı ve 30 aya varan vade seçeneği için  yüzde 1,99 faiz oranı Renault yetkili satıcısı Çelik Motorlu Araçlar A.Ş müşterilerimizi bekliyor” dedi.

DACİA DA ŞUBAT AYINDA BİNEK VE

 HAFİF TİCARİ ARAÇ MODELLERİNDE SIFIR FAİZ FIRSATI

Dacia da şubat ayında binek ve hafif ticari araç modellerinde sıfır faiz fırsatı sunmaya devam ediyor. Duster, Logan, Lodgy ve Sandero modellerinin benzinli versiyonlarında 24 bin lira kredi ve 12 ay vade seçeneği için sıfır faiz kullanılabiliyor. Dacia’nın Şubat ayı kampanyaları hakkında bilgi veren Çelik Motorlu Araçlar Satış Müdürü Bülent Tutar, “  Şubat ayında, Duster, Logan, Lodgy, Sandero satın alımlarında, 24 bin  TL kredi tutarı ve 12 ay vade seçeneği için yüzde 0 faiz oranı fırsatından müşterilerimiz yararlanabiliyor.  Farklı tutar, vade veya faiz oranlarından yararlanmak isteyen müşterilerimiz  için maksimum 60 bin TL kredi tutarı ve 30 aya kadar yüzde 1,99 faiz oranı  imkanını sunuyoruz.  Ayrıca Dokker modeli için ise 50 bin TL kredi, 12 ay vade seçeneği için sıfır faiz fırsatı yer alıyor. Daha fazla kredi veya vade talep eden müşteriler için avantajlı faiz oranları bulunuyor” ifadelerini kullandı.

MUHAMMED ESAD  ÇAĞLA 

Editör: TE Bilişim